La salut mental

Els pares dels nens que són el blanc del "bullying" heu de reforçar al nen

Una altra qüestió que pot portar a un dels teus fills a una depressió, és el "bullying". És un d'assetjament continuat a una persona que no té el caràcter guerrer per autodefensar-se. A vegades sembla que li escullin perquè té una diferència per exemple de pes vers als companys o algun tema físic. Però la veritat s'amaga en la seva baixa autoestima, que li fa ser un blanc perfecte. Comporta tenir un caràcter introvertit, tranquil i de fugir dels conflictes. I per descomptat, de no tenir els recursos personals per una bona defensa. La culpa no és tota del col·legi. Els nens amb molta força i lideratge o agressius (potser és una autodefensa d'alguna cosa que està passant a casa o potser són així sense més motius) tenen uns pares. I aquests sí que són responsables de la seva educació.

Els pares dels nens que són el blanc del "bullying" heu de reforçar al nen per tal que visqui sense pors i que valori totes les coses maques que té físicament, mentalment, de maduresa o fins i tot, alguna activitat extraescolar en què ell se senti bé amb si mateix. Si ell hi confia i s'estima, els altres també l'estimaran. Si recupera la seva autoestima, la resta de la seva vida, serà molt millor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem