Separar espais sense parets

L’amplitud espacial és un dels majors luxes en l’interiorisme domèstic actual

 I no sempre és fàcil gaudir d’ella. Sobretot quan parlem d’habitatges petits, o amb distribucions difícils. Però, també en ells és possible gaudir d’ambients oberts o semidiàfans. Us convidem a conèixer diferents solucions decoratives que són un èxit per separar espais sense parets. 

Parlem de parets de vidre, d’originals estructures suspeses, de cortines verticals i panells d’inspiració oriental, d’estructures de ferro…

Quant al seu poder decoratiu, totes garanteixen una imatge final atractiva i suggeridora una vegada instal·lades.

 

 

• Estructures suspeses

Les estructures suspeses poden convertir-se en grans aliades. Garanteixen aquesta dosi justa d’independència sense ocupar espai. Les preferides són els dissenys amb peces de formes geomètriques d’obertura regulable.

 

 

• Panells de vidre: 

Quan parlem de solucions per separar espais sense parets, els panells de vidre ocupen un lloc privilegiat per moltes raons. La més rellevant probablement sigui la seva capacitat innata per deixar passar l’entrada de llum natural a qualsevol racó. I també per potenciar-la visualment. Però hi ha altres motius a destacar, com el seu segell inconfusible per donar un aire modern a qualsevol interiorisme amb una lleugeresa natural.

 

 

• Altres recursos: 

Encara que la majoria de les vegades necessitem usar aquests elements i estructures per crear divisions espacials, hi ha altres solucions per separar zones molt a tenir en compte. Ens referim a una il·luminació en el sostre correctament planificada, unes columnes de ferro traçant una divisió òptica enmig d’una gran sala diàfana i multidisciplinària. O simplement un moble a mida estratègicament situat per generar una discreta separació en una estança que requereix un racó de privadesa.

 
Comentaris

Destaquem