Tendències segons les faccions

L’estiu és l’època de l’any ideal per atrevir-vos a provar coses noves

A l’hora d’escollir pentinat, seguiu la regla d’or de l’equip d’experts de Franck Provost: “Primer ateneu les vostres faccions; després... atents al que es porta!”

• Rostre allargat: El tall bob o long bob és còmode, versàtil i molt chic! A més, és l’estil perfecte per als rostres allargats: “el volum als laterals equilibrarà l’ample amb la llargada de la cara”. Una altra tendència és el serrell baby bangs. “En deixar les celles al descobert s’escurçarà la cara i l’efecte visual serà el d’uns trets més suaus”.

• Rostre quadrat: Per suavitzar unes línies molt marcades recomanen la ratlla lateral amb ones per sota de l’espatlla. “Les capes a l’altura de la barbeta centrarien l’atenció en aquesta zona i és del que volem fugir”. 

• Rostre ovalat: Independentment del llarg que tingueu el cabell, estareu radiants si us decanteu per un pentinat d’efecte mullat. “Una opció ideal per a les dones que no volen renunciar al cabell solt però volen anar amb la cara al descobert, ben pentinades i còmodes”. 

• Rostre rodó: El monyo informal “half bun” s’ha convertit en una de les tendències indiscutibles. “A més de ser súper pràctic i fàcil de fer, allarga la cara donant un aspecte més estilitzat”. Juvenil, fresc i despreocupat. 

 
Comentaris

Destaquem