Tes per a una pell radiant

De múltiples sabors i que aporten diferents propietats

Molts són els mètodes per a cuidar la pell, però hi ha un, que potser no coneixeu, i que consisteix a prendre infusions ecològiques. El millor de tot és que n’hi ha de múltiples sabors i cadascuna aporta propietats diferents.

Assenyalem algunes de les seves propietats:

  • Apliqueu una bosseta de te verd sobre els ulls si teniu ulleres. Amb ella aconseguireu que la sang flueixi millor. Però alerta, la bosseta han d’estar freda!
  • Si us heu passat prenent el sol i us heu provocat alguna cremada, el te negre pot ser el vostre gran aliat, ja que a causa del seu contingut en àcid tànnic ajudarà a que us guariu abans.
  • Si els vostres cabells són grassos i, al cap de poques hores de rentar-vos ja tenen aspecte apagat i brut, incloeu en la vostra rutina un darrer esbandit que contingui te verd.
  • Segur que moltes vegades arribeu a casa amb els peus adolorits. Sigui perquè el calçat no és l’apropiat, sigui perquè heu fet molt d’esforç físic. També hi ha solució per a això, ja que gràcies a la vitamina E que té el te negre aconseguireu acabar totalment relaxats.
  • La infusió de gingebre cal tenir-la sempre a mà, ja que ajuda a prevenir refredats i grips i, per tant, l’aspecte general de la vostra pell.
  • Normalment, les males digestions també tenen reflex en l’estat de la nostra pell, de manera que és un bon costum prendre una infusió de poliol menta després de menjar.

 
Comentaris

Destaquem