contingut promocionat
LOGO la vermu

 

L'experiència de gaudir d'un bon vermut

Per viure l'experiència del vermut i les tapes, res millor que fer-ho des de la seva assolellada terrassa

L'expressió catalana "fer el vermut" fa referència al fet de prendre el vermut, un licor aromatitzat amb herbes, i s'acostuma a servir amb aperitius i pica-pica. Una tradició que s'està recuperant a casa nostra. Qui ho sap molt bé és La Vermuteria, un local que s'ha convertit en un dels llocs més populars de Sant Cugat per a gaudir del vermut i tapes gràcies a la seva àmplia varietat d'opcions de begudes, tapes delicioses i un ambient acollidor. "La Vermuteria, és ara mateix, un punt clau de Sant Cugat per fer el vermut. Tenim els millors", ens explica la Núria, la seva propietària. 

La carta de vermuts de La Vermuteria és àmplia i variada: "Tenim diferents vermuts i de tot arreu". I asseguren que "el vermut no us decebrà, ja que es tracta d'una recepta casolana i de qualitat", com per exemple el vermut negre de la casa, ideal per l'hivern, mentre que per l'estiu és millor el blanc de la casa. A més tenim l'opció de personalitzar la nostra beguda, perquè cada client es posa la quantitat de sifó segons el seu gust, "com a casa seva". "La millor plaça de Sant Cugat".

Per viure l'experiència del vermut i les tapes, res millor que fer-ho des de la seva assolellada terrassa: "Tenim una terrassa impressionant on toca el sol pràcticament tot el dia. I està situada a la millor plaça de Sant Cugat". A la vegada els diumenges fan swing. A més dels vermuts, també ofereixen una selecció de vins i cerveses artesanals, per a aquells que prefereixen una cosa diferent, com de la cervesa alemanya Paulaner a tiro i la Belga Maes.


Platets i tapes

Les tapes són una part important de l'experiència de fer el vermut a La Vermuteria. La tradició diu que el vermut s'ha d'acompanyar d'un pica-pica i en el local podem trobar tots els elements per complir amb aquesta premissa: olives variades, escopinyes, ensaladilla russa i "les patates braves de la Vermu". 

La carta de platets és un altre dels punts forts. Es tracta d'una proposta més elaborada i original, com tallarines amb rossinyol i cua de llagostins, calamarsets amb carxofa, fideuà de peix i marisc o fricandó amb trompeta negra. Aquests són perfectes per a compartir amb amics o familiars. El restaurant obre a les 9 h del matí per oferir un bon esmorzar amb una selecció d'entrepans freds i calents i pastes.

Plaça Can Quiteria 3
Telèfon: 933 15 84 54
www.la-vermuteria.cat

 
Comentaris

Destaquem