contingut promocionat
Mercat Torreblanca

 

Un mercat de qualitat amb més de 35 anys d’experiència

Amb un tracte proper i sempre buscant la millor experiència del client, el Mercat Torreblanca ofereix serveis com la venda online, ofertes els dijous i Too Good To Go

Situat a la zona residencial de Sant Cugat, el Mercat Torreblanca és un dels mercats més emblemàtics de la ciutat, on es pot trobar una gran varietat dels productes més frescos de la zona. Amb més de 35 anys d'experiència, el mercat va néixer el 22 de maig de 1987 amb l'objectiu de donar servei a la creixent població d'aquell temps.


Diversitat i qualitat de producte

Captura de pantalla 2023 03 13 a les 8.25.25

Els treballadors del mercat destaquen per la seva professionalitat i proximitat, però sobretot, per la seva experiència i coneixement del producte amb què tracten. Cada matí arriben camions amb producte fresc i del dia; inclús alguns dels paradistes s'encarreguen ells mateixos de matinar per anar a buscar els aliments. Avui dia el mercat compta amb 33 parades, tant interiors com exteriors, i una gran diversitat de producte, des de peixos i carns, passant per fruites i verdures, dolços i lactis, fins a productes per la casa, flors i estètica; sens dubte, pots anar-hi i sortir ben equipat amb tot el que necessites, a un preu just amb relació a la qualitat que ofereixen. "Nosaltres portem el millor pels nostres clients; la gent que ve al mercat ja busca certa qualitat en el producte que està comprant" coincideixen els paradistes.


Un negoci generacional

Captura de pantalla 2023 03 13 a les 8.25.14

Si parlem de trajectòria i coneixement del sector, el Mercat Torreblanca és un referent a Sant Cugat; en els inicis es va prioritzar la concessió de parades a gent experta en el seu àmbit. I, amb el temps, els paradistes inicials han anat deixant pas a les noves generacions i han llegat també els seus coneixements. La clientela també ha anat creixent juntament amb ells, per tant, és lògic que trobem una tradició generacional de venir al mercat.

“Nosaltres portem el millor pels nostres clients; la gent que ve al mercat ja busca certa qualitat en el producte que està comprant”

Serveis pels clients

Captura de pantalla 2023 03 13 a les 8.25.34

El Mercat Torreblanca disposa de servei a domicili i també de venda online, a més d'una zona d'aparcament gratuït pels clients. També compta amb iniciatives com 'Dijous Torreblanca', amb diferents ofertes disponibles els dijous, i forma part de To Good To Go, una app on pots fer una comanda i endur-te lots de menjar que no han tingut sortida durant el dia, a un preu reduït però garantint la qualitat del producte. A més, organitza activitats de dinamització en dates assenyalades com Nadal, Carnestoltes o Sant Jordi que fomenten la integració del mercat amb les festivitats locals de Sant Cugat i animen a la ciutadania a gaudir d'aquestes en un espai com el Mercat Torreblanca.

 

Mercat Torreblanca

Avinguda de la Torre Blanca, 10
930 15 02 10
930 15 02 15
www.mercattorreblanca.cat

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem