contingut promocionat
CRSalus centre medic logo

 

 

CR-Salus, el centre mèdic per als professionals de la salut que valoren la qualitat

Aquest any ha obert a Terrassa un centre mèdic innovador que es basa en una atenció de qualitat

Ets metge, psicòleg, fisioterapeuta o podòleg i tens disponibilitat per oferir hores de visita privada en un espai al centre de Terrassa amb tot el que necessites per oferir un servei assistencial de qualitat i amb tots els recursos satisfets perquè no t'hagis de preocupar de res? Has de venir a CR-Salus, el nou coworking aplicat a la sanitat que ha obert aquest 2023 per oferir una atenció diferencial, sense esperes i amb una qualitat exclusiva a l'abast tothom.

Recepció del centre mèdic CR-Salus. FOTO: Cedida

Recepció del centre mèdic CR-Salus. FOTO: Cedida

CR-Salus, l'espai de coworking que necessites per excel·lir en la teva professió sanitària

Lluís Felipe del Castillo, metge de família que compta amb una trajectòria de més de 20 anys d'experiència com a responsable mèdic a multinacionals, ha impulsat CR-Salus, un innovador concepte de "coworking sanitari" que posa disposició dels professionals sanitaris tots el que necessiten perquè no s'hagin de preocupar de res.

Es tracta d'una fórmula innovadora que ofereix molts avantatges als professionals. "Els estalvia diners en inversió de béns de consum i equips i recursos humans i temps en les gestions que impliquen instal·lar una consulta de nou", ha subratllat el Dr. del Castillo.

En aquest espai podràs llogar una consulta privada en franges de quatre hores, al matí o a la tarda (horari de dilluns a divendres de 9:30-13:30 i de 16:00 a 20:00) amb totes les despeses incloses (llum, aigua, gestoria, gestió de visites, facturació, etc.) i amb material mèdic de diferent tipus, aparells d'alta tecnologia com ecògrafs, dispositius per mesurar la pressió avançada, espirometries, lliteres, bàscules, llums, etc.

A més, el centre ha arribat a un acord amb els laboratoris Duran Bellido per tenir un punt d'extracció de mostres per a analítiques.

Sala d'extraccions del centre mèdic CR-Salus. FOTO: Cedida

Sala d'extraccions del centre mèdic CR-Salus. FOTO: Cedida

Plataforma online preparada per la teleconsulta

D'altra banda, el centre ofereix també una plataforma online des d'on el professional sanitari pot accedir a tots els informes dels seus pacients, a la facturació del professional i al calendari de visites.

A més a més, l'espai virtual està preparat perquè el professional pugui visitar a distància per facilitar la consulta a pacients que no es puguin desplaçar fins a les instal·lacions del centre. Tot preparat perquè com a professional no t'hagis de preocupar de res.

Consulta privada del centre mèdic CR-Salus. FOTO: Cedida

Consulta privada del centre mèdic CR-Salus. FOTO: Cedida

Atenció de qualitat al centre i transparència

A CR-Salus tots els professionals segueixen una filosofia que garanteix la qualitat de l'atenció sanitària. No hi ha cues i el pacient sempre serà atès amb el temps que calgui per rebre el diagnòstic més precís. Amb bon tracte i amb proximitat.

A banda d'això, el centre és totalment transparent quant a preus. A la seva pàgina web, hi ha el detall de tots els preus que cobren els professionals sanitaris perquè quan demani hora, el pacient ja sàpiga el cost de la visita. Sense sorpreses.

Si ets professional sanitari i vols tenir la teva consulta pròpia, però sense preocupar-te de res, t'has d'unir a la comunitat de CR-Salus. Un coworking sanitari ubicat al centre de Terrassa, a prop de la rambla Ègara (carrer del Notari Badia, 8), molt ben comunicat amb els FGC i 10 línies d'autobús urbà i interurbà. I amb diverses places d'aparcament disponibles per un preu molt econòmic per als col·laboradors.

 
Comentaris

Destaquem