Trucs per cuidar un mandariner en test

Si us agraden les mandarines, us proposem saber com cuidar el vostre mandariner en test

Aquest arbre fruiter necessita molt sol durant tot l’any per créixer.


És molt important el tipus de test. Ha de ser gran i profund però també ha de contenir un bon sistema de drenatge perquè l’aigua del reg no s’estanqui i podreixi les arrels.


La terra ha d’estar fertilitzada en tot moment. Per exemple, en èpoques caloroses es recomana utilitzar adobs que continguin un major grau de nitrogen. Mentre que a l’hivern o tardor la terra ha d’estar composta per elements com potassi, ferro, zinc i magnesi.

El reg és molt important per al mandariner. A l’hivern és millor no regar amb freqüència, evitant embassaments. Per contra, a la primavera i estiu s’ha de regar de forma constant l’arbre sense ofegar-lo.


Heu de controlar molt bé la temperatura del vostre arbre fruiter en test, ja que és l’única manera que sobrevisqui. A l’estiu n’hi ha prou regant, però a l’hivern és millor que poseu l’arbre a cobert on estigui protegit.


El mandariner també ha de ser podat. Per això es recomana tallar a començaments de la primavera tots els brots nous amb la finalitat que creixi més frondós.

Font: decoracionyjardines.com

 
Comentaris

Destaquem