Un jardí dintre de casa

Si sou amants de les plantes i les flors, no hi ha excuses per no conrear-les dintre del vostre habitatge

Una de les primeres coses que deveu fer és informar-vos sobre les varietats de plantes que poden estar a l’ombra, i inclinar-vos per les que tenen un creixement gradual. 

 

 

A prop de les finestres el vostre jardí intern rebrà la llum necessària.  Quant a la ubicació, les possibilitats són infinites:

 

 

• Podeu utilitzar un mur. Decidiu si ho feu a l’estil minimalista, amb algunes plantes aquí i allà, o si preferiu “forrar” la paret completa. Escolliu plantes amb textura i de colors vius. La falguera i les bromèlies són magnífiques per aquesta finalitat.

 

 

• Munteu un jardí en el bany. No demanarà massa espai i sempre comptarà amb l’aigua suficient per romandre esplendorós. Falgueres, suculentes, cactus, anturis, begònies i bromèlies es veuran genials  envoltades d’una llum baixa.

 

 

• Alterneu flors i plantes i afegiu un arbre en el rebedor. Si us agrada el tradicional, podeu optar per gerros o testos de terracota, plàstic o fusta, però si busqueu una cosa més actual, inclineu-vos per “quadres” de plantes o un jardí sec. Unes pedres de diferent mida, instal·lacions d’aigua i algunes plantes aquàtiques us donaran un ambient de relaxació.

 

 

• Els jardins penjants permeten conrear qualsevol planta. Els testos en l’aire concedeixen la terra necessària per créixer. Experimenteu amb diferents estils de plantes i testos de diverses proporcions.

 
Comentaris

Destaquem