Vuit flors i el seu significat

Les flors tenen la seva història i els seus significats profunds

Però, a l’hora de regalar o decorar amb flors, sabeu què signifiquen?

• Gardènia: Pel seu color blanc simbolitza la puresa i la dolçor. També s’associa amb l’amor prohibit. Les gardènies són ideals per regalar-les a una persona especial per suggerir-li els nostres sentiments d’amor, sense dir-ho expressament. 

• Au del paradís: Aquesta flor és sinònim d’alegria, de joia per la vida. És la més indicada per a una celebració, per als aniversaris i les bones notícies. Acostuma a utilitzar-se per engalanar festes de compromís, casaments o per a l’arribada d’un fill.

• Lliris: Representen diferents sentiments i emocions. El lliri de cala representa la bellesa, mentre que el lliri de dia encarna la seducció. El lliri de les valls té a veure amb la dolçor i la puresa. Els lliris blancs fan al·lusió a la puresa i  els de color taronja, menyspreu.

• Tulipes: Les acostumen a regalar les parelles o amics que gaudeixen d’una llarga amistat o relació i pretenen celebrar aquesta situació especial de la vida. Són aptes tant per a la fraternitat com per al romanç.

• Roses: Les de color vermell manifesten l’amor més gran i profund. Les blanques, l’amor immaculat. Les de color rosa, els sentiments calmats com la gratitud. I les taronges representen la passió. Les de color lavanda representen “l’amor a primera vista”. Les grogues hi ha qui diu que simbolitzen l’amistat i qui diu que el “menyspreu”.

• Crisantems: Són ideals per aquells que han passat per milers de coses junts i per als romàntics, perquè simbolitzen la fidelitat. Són especials per celebrar aniversaris. Els vermells s’apropen a l’amor i els negres a la veritat i la lleialtat.

• Margarides: Són ideals per manifestar un amor lleial. Les blanques i les grogues simbolitzen un amor tendre, innocent i pur.

• Orquídies: S’utilitzen per demostrar amor profund i compromís. Encarnen el més genuí de la feminitat i l’encant de la dona.

Font: decoracionyjardines.com

 
Comentaris

Destaquem