Què pensen les entitats? Què destacarien de la ciutat i el TOT?

Les entitats diuen què pensen del TOT en el seu 35è aniversari

Les entitats diuen què pensen del TOT en el seu 35è aniversari.

albert martifet

Alberto Valcarce - Associació de Veïns del Barri de Volpelleres

Des del naixement de la nostra Associació el 2011, el TOT s'ha fet ressò de tots els temes que han preocupat a Volpelleres, i dels projectes que hem impulsat. Recordo amb especial afecte la portada de la nostra 1a Festa Major el 2016. Felicitats TOT!

Alberto Valcarce 4

Silvano Bendinelli - Club Muntanyenc Sant Cugat

S'ha comentat sempre que Sant Cugat no seria el mateix sense el Club Muntanyenc i només vull afegir que el Muntanyenc no seria com és ara sense Sant Cugat i els seus habitants. Volem felicitar el TOT per la bona feina i fer sempre ressò dels esdeveniments que el club organitza.

SILVANO BENDINELLI

Miguel Jimenez - Centro Popular Andaluz

35 anys d'històries de l'autèntica veu de Sant Cugat. De transformació a la ciutat que som avui. Tenim un fantàstic aliat per donar a conèixer totes les activitats. Sense vosaltres hauria sigut impossible donar a conèixer que a Sant Cugat hi ha un racó andalús. El Setmanari del poble, de la gent del poble i per al poble.

 
Miguel Jimenez CPA

Sergi Corretja - Golf Sant Cugat

35 anys de comunicació donant un servei a la ciutat de Sant Cugat dinàmic, pioner i en català. Un mitjà que ha sabut donar-li veu a les entitats esportives en la difusió dels seus valors. Un mitjà que ens uneix com a poble.

Sergi Corretja, és el gerent del Club Golf Sant Cugat FOTO: A. Ribera

Tian Cusidó - Can Ninot

Sant Cugat és casa nostra. Tot i que trobo a faltar el Sant Cugat d'abans... Quan penso en el TOT em venen al cap els esmorzars del cap de setmana a casa els meus pares, de petit. Després s'ha transformat professionalment en un vincle constant amb els projectes culturals que he desenvolupat a la ciutat.

Tian Cusidó

Lourdes Abril - Jeroni de Moragas

La nostra filosofia és la inclusió social i la ciutat és clau per aconseguir aquest objectiu. El TOT ens representa molt perquè des dels inicis hem estat manipuladors de la revista on encartàvem la publicitat. Tenim una revista interna que li diem 'TOT Moragas'. El mitjà sempre ens ajuda en la difusió de la nostra tasca.

Lourdes Abril Jeroni de Moragas

Xènia Amorós - Consell de Barri de la Floresta

La ciutat són els barris, ras i curt, i costa pensar-la sense aquests espais de vida comuns, allà on la quotidianitat és vida. El paper del Tot és valorar aquesta riquesa.

Xènia Amorós consell barri floresta

Enrique Sánchez - Qbasket Sant Cugat

És una ciutat dinàmica, esportiva i amb fortes iniciatives, una d'elles és l'esport i el basquet. I el TOT és el motor que comunica, enllaça i transmet tota aquesta energia. La seva tasca és referent, com a font que posa sobre la taula què i quan succeeixen les coses a la ciutat, on i quin impacte té.

Enrique Aranda 2

Joan Cortadellas - Llar d'avis de la Parròquia

Per a la LLAR D'AVIS el TOT és l'altaveu que arriba a tots els socis, la nostra caixa de ressonància, amb el breu que publiquem cada setmana, els articles dedicats a la gent gran i les pàgines d'opinió en les quals contribuïm a visibilitzar el nostre col·lectiu. FELICITATS!

joan cortadellas a ngel 38 800x400

 

Josep Ma Félez - Penya Blaugrana Sant Cugat

Com a Santcugatenc he vist néixer el TOT, recordo la primera portada, el rosetó del monestir la joia de Sant Cugat, recordo el TOT en blanc i negre. Els deu anys del TOT amb una portada de la gent de la mateixa edat del TOT. El TOT és una eina que serveix per apropar a la ciutadania la cultura, l'esport i la política de la nostra ciutat.

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

 

Jaume Casals - Coordinadora d'Entremesos

El TOT ha mostrat sempre una especial sensibilitat cap a la cultura i la tradició del nostre país. Ens sentim tremendament agraïts a la feina que fan en la difusió de les nostres activitats, amb especial dedicació durant la Festa Major en què tenim un gran protagonisme. Moltes gràcies de TOT cor.

casals

 

Francesc Salvador - ANC Sant Cugat

La ciutat sempre s'ha manifestat democràticament a favor de la independència, de les llibertats, de la solidaritat i dels drets individuals i col·lectius. El TOT sempre ha mostrat de manera fidel el batec de la ciutat i de les persones que hi viuen.

Francesc Salvador

 

 
Comentaris

Destaquem