El TOT, l’aparador més gran

El TOT ajuda a que l'ecosistema del comerç local funcioni

El comerç i les empreses de serveis locals estan en l’ADN del TOT, sempre hem anat junts, els seus interessos són els nostres. En aquests anys els paisatges dels nostres carrers i places, així com l’oferta i els hàbits de consum, han canviat molt, però el TOT sempre els ha fet costat i s’ha anat adaptant als temps i a les noves necessitats de cada moment.

Integrar empreses en el seu entorn forma part de la missió del TOT. L’obsessió del mitjà és ser útil per a totes les empreses que volen arribar al públic santcugatenc. El comerç genera vida i els negocis locals dinamitzen la ciutat cada dia d’una manera sostenible i propera. Un carrer o una ciutat sense comerç és una ciutat més grisa, més freda, menys humana, més morta. El TOT com a actor també de la ciutat, ajuda que tot aquest ecosistema funcioni, està sempre a prop del comerç en totes les seves iniciatives.

 
sc trade

Des de difondre actualitat i campanyes publicitàries a participar activament ens els esdeveniments comercials de la ciutat. Un santcugatenc que vulgui cercar un restaurant, una botiga de queviures, una acadèmia d’idiomes, un habitatge, feina, una escola de música, un mecànic, un metge, un centre d’estètica, un dentista, una ferreteria, veterinari, botiga de la llar, reformes, jardins, o una farmàcia, sap que al TOT ho tindrà tot. Perquè el TOT és més que una guia, és un mitjà on s’explica la vida de la ciutat minut a minut. La vida cultural, social, política i econòmica de la ciutat. I el comerç és la part indispensable perquè la ciutat bategui fort i amb força.

fiatc

Si tens un negoci a Sant Cugat, has de ser al TOT perquè et coneguin i fer-te visible a la ciutat. El TOT arriba a tota la població i, en ser multiformat, et fa visible a Internet, al carrer, a les xarxes socials i als mòbils de tots els santcugatencs. Més de 300 clients hi són. El TOT funciona!

Captura de pantalla 2020 11 25 a las 18.32.51
 

L’experiència amb la comunicació de proximitat, audiències i hàbits de consum, ha convertit el TOT en una agència especialitzada en màrqueting local. Per ajudar als negocis locals a arribar a la seva audiència, digitalitzar-se i ser present a Internet. Des de promoció, campanyes de publicitat, digitalització, xarxes socials, disseny, web, màrqueting digital...

Captura de pantalla 2020 11 25 a las 18.33.00

 

 
Comentaris

Destaquem