Els negocis de la ciutat opinen del TOT i de Sant Cugat

Diferents negocis de la ciutat expliquen què és per a ells el TOT

Diferents negocis de la ciutat expliquen què és per a ells el TOT.

can mora2

Lluís Sisquella (SisquellaGrup): "Fa anys que treballem per les persones i les empreses de la nostra ciutat. En tot aquest temps hem tingut el TOT al costat, sens dubte el referent comunicatiu de la ciutat, però també testimoni i part de la transformació d’un poble en una de les ciutats més dinàmiques de Catalunya."

Lluís sisquella 2

Dr. Xavier Mate (Quironsalud): "L’Hospital Universitari General de Catalunya és un referent en serveis de l’àmbit mèdic i assistencial, universitari, docent i investigador per als ciutadans de Sant Cugat. El TOT és l’aparador d’allò que fem a l’Hospital i interessa als ciutadans."

 
xavier mate quiron

Guillem i Josep Mª Gómez (Rancho el Paso): "El nostre pare es va engrescar des del primer moment amb la idea d’anunciar-se i en l’actualitat ens sentim orgullosos de seguir amb aquesta tradició. El TOT va començar quan Sant Cugat i la Floresta era un poble petit i tothom es coneixia. Va ser i és un mitjà de comunicació pioner!"

rancho

Gloria Masó (Mirasolet): "Sant Cugat és la meva ciutat; on visc, on tinc la meva família, on tinc el meu Mirasolet. És una ciutat pensada per viure amb infants. Destaco la qualitat en l’educació, tenim moltes escoles i molt potents. El TOT és un referent des de fa molts anys i cap santcugatenc ha de deixar de llegir-lo."

/uploads/s1/25/92/86/30/gloria-maso-mirasolet.png

 

 

/uploads/s1/25/92/86/88/cugat-natura-fet.gif

 

Ramon Masó ( La Bolera): "La Bolera com a negoci ja forma part de la història de Sant Cugat. Vàrem néixer quan Sant Cugat encara era un poble i hem viscut tots els canvis que ha tingut la ciutat. El TOT per nosaltres és com un germà. Va néixer gairebé com nosaltres i hem anat de la mà."

ramon maso bolera

Jordi Martinez (Optica Mira-sol): "Som la 1a òptica que es va obrir a Sant Cugat, ja fa 45 anys. Tothom ha passat per aquí. Ens estem adaptant als temps (reforma local, xarxes...). El TOT és un punt de referència per a totes les famílies. Divendres entra a totes les llars!"

jordi martinez optica mirasol

Alex Ros (Matilda i Xarlot): "Estic gestionant els restaurants Matilda i Xarlot des de fa més de 20 anys i el TOT Sant Cugat ha sigut un mitjà de comunicació molt identificat amb la ciutat i que cada divendres la gent l’espera."

/uploads/s1/25/92/86/63/alex-ros-matilda-4_43_210x105.jpeg

 

Josep Maria Gomar (Ornallar): "El TOT és una revista que mostra i presenta el teixit empresarial de la Ciutat. Durant els 40 anys d’ORNALLAR, el TOT ens ha acompanyat i junts hem viscut el creixement de la nostra ciutat, sensible amb la sostenibilitat i respectant el medi ambient."

/uploads/s1/25/92/86/70/josep-ma-gomar-de-ornallar.jpeg

 

 
Comentaris

Destaquem