L'innovador projecte educatiu de l'European International School of Barcelona

Una jornada de portes obertes amb activitats per a tothom

L'European International School of Barcelona (EISB) organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer el seu projecte educatiu que es basa en un programa internacional, avançat, de qualitat i fomentant el desenvolupament humà i intel·lectual.

La jornada de portes obertes, que se celebrarà el pròxim dissabte 15 de febrer de les 10 a les 14 h, s'acompanyarà de diverses activitats. Durant la sessió s'organitzaran tallers i activitats per a nadons i nens fins als cinc anys i s'oferirà una xerrada sobre fisioteràpia respiratòria, a més d'un taller solidari per a l'Hospital Sant Joan de Déu i Penguins Sant Cugat explicarà els beneficis de l'activitat aquàtica en infants de 0 a 3 anys.

Espai sobre mobilitat sostenible

Com a novetat, l'escola estrenarà un espai sobre mobilitat sostenible per a famílies interessades en conèixer sistemes per moure's per la ciutat evitant contaminar i combatre el sedentarisme. Per als nens i nenes més grans també hi haurà inflables, circuits i jocs. A més, totes les activitats tindran suport en anglès, castellà i català i estan obertes a tothom.

Si voleu conèixer el projecte educatiu de l'EISB, només heu d'escriure un correu electrònic a openday@eisbarcelona.com o registrar-vos a l'activitat que més us agradi en aquest enllaç: http://bit.ly/opendays20_EISB

Més informació
 
Comentaris

Destaquem