Victòria del DSV Volei Sant Cugat que els apropa a la Copa de la Reina

Les vermell-i-negres han guanyat per 3 a 1 al Heidelberg Volkswagen

El DSV Volei Sant Cugat ha guanyat per 3-1 (18-25,25-21,25-13 i 25-20) al Heidelberg Volkswagen aquest dissabte 2 de desembre al pavelló municipal de Valldoreix. En un partit que han començat perdent, però que, gràcies al bon joc defensiu han aconseguit remuntar per emportar-se la victòria. Amb aquest triomf les de Rafa Ruiz es col·loquen quartes a la graella i amb possibilitats de classificar-se per a la Copa de la Reina quan només falta una jornada.

El partit ha començat amb un Heidelberg Volkswagen més present a la pista i que ha començat a generar avantatge amb atacs i rematades molt potents deixant el marcador 5-12 durant el primer set. A les santcugatenques els ha costat aconseguir punts en atac a causa del bon afer defensiu i en bloquejos de les visitants. Les múltiples recuperacions de la especialista defensiva M. Antonia Gomila que, han evitat augmentar la diferència entre els dos equips, no han sigut suficients per poder remuntar el set i han donat el punt al Heidelberg Volkswagen per 18 a 25.

Al segon set, el DSV Volei Sant Cugat encara no ha acabat de trobar el seu lloc al partit començant el set amb un 4-7 en contra. Però gràcies a les anotacions de María Brun i als blocatges a la primeria línia han aconseguit empatar el set 7-7. A partir d'aquest moment, les locals han començat a posar-se per davant del marcador gràcies als remats precisos als espais que deixaven les rivals i que no han pogut defensar de forma òptima donant així el set al DSV Volei Sant Cugat per 25-21.

WhatsApp Image 2023 12 03 at 00.43.49

Dos sets claus per sentenciar el partit

El tercer set ha començat amb un avantatge per a les vermell-i-negres (4-1) que ràpidament ha igualat el Heidelberg Volkswagen. Seguidament, les locals han començat a ser més efectives als llançaments amb una Carlota Martínez que ha aconseguit anotar a l'inici tres vegades continuades ampliant el marcador per a les santcugatenques en 14-7. Les vermell-i-negres han mantingut el ritme durant tot el set sense deixar anotar al conjunt canari i amb una Aina Berbel encertada als remats fent guanyar el set al DSV Volei Sant Cugat per 25 a 13.

Finalment, al quart set ha estat molt igualat, ja que no hi ha hagut gaire avantatge de punts entre els dos equips, però, els errors de saque inicials del Heidelberg Volkswagen han afavorit al conjunt santcugatenc deixant el marcador en un 5-3 al principi del set. A més, els encerts d'Aina Berbel als remats han castigat al conjunt canari que no ha volgut donar per perdut el partit i s'ha estat defensant igualant el marcador (13-13) i no deixant que les locals augmentessin la distància. A l'etapa final del set i amb el marcador 22-18 ha aparegut Anna Newsome molt sòlida als remats per donar la victòria al quart punt al DSV Volei Sant Cugat per 25 a 20.

Rafa Ruiz, entrenador del DSV Volei Sant Cugat, considera que l'equip està funcionat de forma òptima: "Estem contents per la victòria i per estar virtualment classificats per a la Copa de la Reina, tenim bones sensacions i l'equip que està funcionant bé". Pel que fa a la possible classificació per a la Copa, l'entrenador ha comentat: " Principalment depenen de nosaltres mateixes i això és el més important, si continuem sumant i guanyant estarem dins". L'equip santcugatenc suma dos victòries seguides i es posiciona virtualment en quart lloc a la classificació.