El Club de Rugby Sant Cugat presenta 18 equips federats i 5 de rugbi social

Amb 400 jugadors i jugadores federats, l'entitat santcugatenca és, després del XV Hortaleza RC i del CR Liceo Francés, el club amb més fitxes federatives de l'Estat espanyol

El Club de Rugby Sant Cugat ha presentat els seus 23 equips (18 federats i 5 de rugbi social) per aquesta temporada 2018-2019, aquest dissabte. 29 de setembre, a la tarda, a la ZEM La Guinardera. Els 18 conjunts federats, uns 400 jugadors i jugadores) són: 1 sub-4, 1 sub-6, 3 sub-8, 2 sub-10, 2 sub-12, 2 sub-14, 2 sub-16, 2 sub-18 i 3 sèniors (2 masculins, el primer milita a Divisió d'Honor B, i 1 femení, a 1a Catalana). Després del XV Hortaleza RC i del CR Liceo Francés, ambdós clubs de Madrid, el CR Sant Cugat és el club amb més fitxes federatives de l'Estat espanyol.

Mira les millors imatges de la presentació.

Lewis Williams s'estrena

Lewis Williams és el nou director tècnic esportiu de la categoria sub-14 a sènior, mentre que Albert Casorrán continua sent el responsable de les categories sub-4 a sub-12.

GetFileAttachment 2

Equip sènior femení del Club de Rugby Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

5 equips de rugbi social

D'altra banda, els 5 equips socials de l'entitat, un centenar de jugadors i jugadores, són: els All Dads (equip format per pares de jugadors); els XV Matusalem (equip veterà); els Barbarians (equip de rugbi a 15 format per diferents jugadors del club); els Pink's Panters (equip mixt de rugbi touch), i els Classics (preveterans). Aquest equip és una de les novetats d'enguany.

L'acte, en el que s'han fet les fotografies oficials de tots els equips, ha estat presidit per Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, acompanyada d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament; Mauri Benito, president de l'associació esportiva Sant Cugat Creix, i Emilio Gutiérrez, president del Club de Rugby Sant Cugat.

Emilio Gutiérrez: "El nostre és un projecte continuista i renovador"

En els parlaments, Emilio Gutiérrez ha destacat que aquesta "és una temporada especial, amb una nova junta directiva i amb energies renovades. El nostre és un projecte continuista i renovador". Per la seva banda, Carmela Fortuny ha lloat "el compromís que porta el club dins del seu ADN per tirar endavant tots els valors que representa".

GetFileAttachment

Carmela Fortuny i Emilio Gutiérrez, durant els parlaments. FOTO: Bernat Millet


A banda de BDO Abogados y Asesores Tributarios, Solventis i Alertis, Cogelsa s'afegeix a la llista de patrocinadors del club.

Després de la presentació oficial dels equips, el CR Sant Cugat, que aquesta setmana ha posat en marxa el seu nou web, ha organitzat una botifarrada.

El CR Sant Cugat ha demanat organitzar un Campionat d'Espanya

El CR Sant Cugat ha demanat a la Federació Espanyola de Rugby l'organització d'un Campionat d'Espanya de Clubs, en la categoria sub-14, sub-16 o sub-18. L'entitat organitzarà el prestigiós Torneig Melé, en categoria sub-14 o sub-16, el cap de setmana del 8 i 9 de desembre.

Èxit de la jornada de portes obertes

Abans de la presentació dels equips, el CR Sant Cugat ha ofert una jornada de portes obertes pels més petits, adreçat a nens i nenes entre 4 i 11 anys, i hi han participat 40 jugadors i jugadores. Cadascun dels participants ha rebut un regal d'una mini pilota de rugbi i un bucal.

El club té previst convocar per a finals d'octubre l'assemblea general ordinària de socis, encara sense data definitiva.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem