El Club de Rugby Sant Cugat compta amb 22 equips aquesta temporada

17 d'ells són equips que competiran, mentre 5 estan formats amb un caràcter social; tots ells seran presentats el dissabte 29 de setembre a les 14h en una festa del club

El Club de Rugby Sant Cugat presenta els equips que formaran part del club aquesta temporada. La presentació oficial serà el dissabte 29 de setembre a partir de les 14h, emmarcada en una festivitat del rugbi, ja que hi haurà les portes obertes pels més petits, una botifarrada conjunta i el debut del primer equip a casa contra el BUC Barcelona a les 16.30h.


Durant la presentació oficial, els equips sortiran al camp a fer la fotografia de la plantilla, en presència de l'alcaldessa Carmela Fortuny. Per a Emilio Gutiérrez, president del CR Sant Cugat: "Volem que sigui una gran festa del club i el poble. La nostra intenció és obrir el rugbi als santcugatencs i que tothom gaudeixi de l'esport".


22 conjunts, 1 novetat


Enguany, el club compta amb 21 equips, dels quals 17 d'ells competeixen. Amb això, el club santcugatenc es distribueix amb 1 sub-4, 1 sub-6, 2 sub-8, 2 sub-10, 2 sub-12, 2 sub-14, 2 sub-16, 2 sub-18 i 3 sèniors (2 masculins i 1 femení). 


A més, el club compta amb 5 equips socials: els All Dads (equip format per pares dels jugadors), els XV Matusalem (equip veterà), els Barbarians (equip de rugbi 15, format de diferents jugadors del club), els Pink's Panters (equip de rugbi touch, amb gran presència del femení) i els Classics (preveterans), aquest darrer, novetat d'enguany.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem