El Valldoreix FC cau eliminat de la Copa de Catalunya Amateur amb el cap ben alt

El primer equip, campió de lliga en el grup 11 de 3a Catalana, ha perdut (1-4) amb la UE Sabadell Nord CF, campió del grup 4 de 2a Catalana, en els vuitens de final d'aquesta competició

El primer equip del Valldoreix Futbol Club ha estat eliminat (1-4) en els vuitens de final de la Copa de Catalunya Amateur per la UE Sabadell Nord CF, en un partit que s'ha jugat aquest diumenge, 10 de juny, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, estadi on habitualment juga els seus partits el Valldoreix FC.

En la quarta eliminatòria d'aquesta competició, s'han enfrontat el Valldoreix FC, que recentment ha aconseguit un ascens històric a 2a Catalana després de ser campió de lliga en el grup 11 de 3a Catalana, amb 78 punts i un balanç en la lliga de 25 victòries, 3 empats i 6 derrotes, i el Sabadell Nord CF, que ha ascendit a 1a Catalana com a campió del grup 4 de 2a Catalana, amb 78 punts i un balanç de 24 victòries, 6 empats i 4 derrotes.

Bon partit del Valldoreix FC

L'onze inicial del Valldoreix FC davant la UE Sabadell Nord CF. FOTO: Paula Galván

Tot i perdre, el Valldoreix FC ha fet un molt bon partit i, si hagués aprofitat les ocasions de gol que ha generat, potser el resultat de l'enfrontament hauria estat diferent. En la primera ocasió del partit, Jordi Morcego ha estat a punt de fer l'1 a 0 en el minut 16. El seu xut llunyà ha anat al pal de la porteria sabadellenca, i el rebot, a les mans del porter visitant Andy. El primer gol del partit l'ha fet el jugador visitant Kevin, de falta directa, en el minut 19. Fins llavors, el Valldoreix FC havia tingut el control del xoc davant un Sabadell Nord que li costava adaptar-se a les petites dimensions del Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. Lluny d'abaixar els braços, els verd-i-blancs han continuat jugant amb la mateixa intensitat que ho han fet tot el partit. En el minut 26, Marc Alegret ha rematat de cap a la dreta del porter. Els valldoreixencs han continuat creant ocasions de gol, però sense materialitzar-les. Qui sí que ho ha fet és el conjunt de Sabadell, que en el minut 38 han fet el 0-2. L'autor, Omar.

En la segona part, el Valldoreix FC encara ha jugat millor i també ha desaprofitat més i millors ocasions de gol. La primera d'aquestes ocasions tan clares ha estat per Nicolás Olondriz, que en el minut 20, s'ha plantat sol davant del porter i no l'ha pogut superar. Només un minut més tard, en el 22, el Valldoreix FC ha fet l'1 a 2, amb un golàs per l'escaire d'Álvaro Bretons. En el minut 27, Jan Garcia-Planas ha pogut fer l'empat a 2 gols. Sol davant el porter ha rematat a dalt. Ja en els últims minuts de partit, el Sabadell Nord ha fet dos gols més, en els minuts 39 i 44, de Marc i Kevin.

Vargas: "La categoria s'ha de notar"

Per a Jose Andrés Vargas, entrenador del Valldoreix FC, jugar la Copa de Catalunya Amateur "és un premi a la temporada que hem fet. Amb el Sabadell Nord hem competit molt bé, sobretot a la segona part. Ho hem donat tot. Al final ha passat el que havia de passar. La categoria s'ha de notar".

Mentre el Valldoreix FC no havia jugat cap partit d'aquesta edició, la UE Sabadell Nord CF es va imposar (2-3) en la darrera ronda al camp del Juan XXIII CS.

Recepció de l'EMD al Valldoreix FC

L'entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix oferirà una recepció al primer equip del Valldoreix FC, aquest dilluns, 11 de juny, a les 19 hores, a l'EMD.

Segona participació en la Copa de Catalunya Amateur

El Valldoreix FC ja va jugar la Copa de Catalunya Amateur la temporada 2012-2013, quan va ascendir de 4a a 3a Catalana. En el seu primer partit, els verd-i-blancs van superar el Centro Europeo Tecnofutbol B, campió llavors del grup 15 de 4a Catalana, mentre que en el segon van perdre amb el CD Marianao Poblet, campió del grup 3 de 2a Catalana.