L'Atlètic Junior FC iniciarà la Segona Catalana de futbol al camp del Begues CF

El nou equip, que neix de la fusió dels primers conjunts de l'Atlètic Rubí CF i el Junior FC, visitarà un equip que aquesta temporada, 2017-2018, ha finalitzat 3r al grup 3

L'Atlètic Junior FC debutarà al grup 3 de 2a Catalana de futbol al camp del Begues CF, equip que aquesta temporada, 2017-2018, ha finalitzat 3r amb 63 punts. Això serà el diumenge 2 de setembre, a les 12 hores. Recordem que l'Atlètic Junior FC neix de la fusió entre els primers equips de l'Atlètic Rubí CF i el Junior FC. Aquesta temporada 2017-2018, l'Atlètic Rubí CF ha estat el campió del grup 6 de Tercera Catalana i ha assolit l'ascens a Segona Catalana, mentre que el Junior FC ha acabat 15è de 18 equips al grup 3 de Segona Catalana i hauria baixat a Tercera Catalana.

Els primers 9 partits fora de casa

En la primera volta de la lliga, l'Atlètic Junior FC disputarà 9 partits fora de Sant Cugat, als camps del Begues CF, l'AE Joventut Ribetana, l'AE Prat B, la UD Unificación Bellvitge, l'Atlètic Prat Delta CF, la FE Atlètic Vilafranca, el CP UD Málaga, el CD Fontsanta-Fatjó i el CE Olímpic Can Fatjó. Els conjunts que estrenen categoria són la UD Unificación Bellvitge, que ha descendit de Primera Catalana, i l'AE Joventut Ribetana i el CP UD Málaga, que han pujat de Tercera Catalana. En les jornades 15 i 16, els de Sant Cugat jugaran dos partits seguits fora de casa, contra el CD Fontsanta-Fatjó i el CE Olímpic Can Fatjó.

Al Junior FC, l'Atlètic Junior FC rebrà 8 equips. Són l'Espluguenc FA, el Molins de Rei CF, el Sant Quirze del Vallès FC, la UD Marianao Poblet, la UD Can Trias, el Martorell CF, la UD San Mauro i l'Atlètic Sant Just FC. Els conjunts nous són el Martorell CF i la UD San Mauro, que han pujat de Tercera Catalana.

En l'última jornada del campionat, l'Atlètic Junior FC visitarà l'Atlètic Sant Just FC, en la 34a jornada de competició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem