S'obren les inscripcions de la desena Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat

Fins al divendres 7 de setembre, les inscripcions tenen un preu especial de sortida de 4,5 euros per als socis DiR i de 5,5 euros per als no socis

Ja s'han obert les inscripcions (es tanquen el dimecres 17 d'octubre, a les 10 hores) de la desena edició de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que se celebrarà el diumenge 21 d'octubre. Fins al divendres 7 de setembre, les inscripcions tenen un preu especial de sortida de 4,5 euros per als socis DiR i de 5,5 euros per als no socis. La prova atlètica, amb 8 categories, que seguirà sent solidària a favor de la Fundació Vicente Ferrer, es podrà córrer en les distàncies de 5 i de 10 quilòmetres. El tret de sortida es donarà a les 9.30 hores al carrer Cèsar Martinell i l'arribada serà a la rambla del Celler, al davant de l'ajuntament.

La cinquena Cursa DiR Kids, el dissabte 20 d'octubre

La cinquena edició de la Cursa DiR Kids es farà el dissabte 20 d'octubre, al costat del DiR Sant Cugat, i les inscripcions ja estan obertes. Les categories que estableix l'organització són 5: infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini.

La cursa seguirà sent solidària amb la Fundació Vicente Ferrer

La Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat continuarà la seva aposta solidària per a la Fundació Vicente Ferrer, donant una part de les inscripcions, a través de la Fundació DiR, en aquesta ONG.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem