La Cursa DiR Kids frega els 200 participants

Bona acollida en la tercera edició d'aquesta cursa prèvia a la 8a Cursa DiR Mossos d'Esquadra d'aquest diumenge

Un any més, el dia abans a l'organització de la Cursa DiR Mossos d'Esquadra, s'ha celebrat la Cursa DiR Kids, una prova atlètica dirigida a nens i nenes de fins a 13 anys. Els participants han completat, en funció de l'edat, un circuit de 500, 1.000 o 1.600 metres que s'ha dissenyat al voltant del DiR Sant Cugat. Hi han participat entre 180 i 190 nens, una participació similar a la de les dues primeres edicions.

L’organització ha establert sis categories. Els més petits, els nascuts entre 2010 i 2015, han participat en dues proves de Pares i Fills. En la categoria prebenjamí han participat nens i nenes nascuts el 2008 i 2009 i en la benjamí entre 2006 i 2007. En la categoria aleví els nascuts entre 2004 i 2005 i en la categoria infantil els nascuts entre 2002 i 2003. 

"Ha estat una jornada molt emocionant, sobretot per veure com corren els nens, per l'actitud i les ganes que posen", ha explicat Olga López, Club Manager de DiR Sant Cugat. "Cada vegada hi ha més participants, ens han ajudat moltes entitats i patrocinadors per fer-ho possible". 

Els guanyadors

En les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil s'han premiat als tres primers classificats. Els vencedors han estat Guillem Alonso i Isabel Vilar en la categoria prebenjamí, Marc Mata i Emma Ruiz en la benjamí, Samuel Rodríguez i Mireia Garcia en l'aleví, i Aleix Palau i Aitana Altuna en la infantil. Les curses de Pares i Fills no eren competitives.

La Cursa DiR Mossos d'Esquadra, amb 2.000 inscrits

La 8a Cursa DiR Mossos d'Esquadra de Sant Cugat omplirà els carrers d'atletes aquest diumenge 25 de setembre. Està prevista la participació de 2.000 persones en una cursa que enguany esdevé solidària. De cada inscripció, la Fundació DiR lliurarà 50 cèntims a la Fundación Vicente Ferrer, pel projecte de traumatologia i ortopèdia de l'Hospital de Bathalapalli, a l'Índia.

La cursa, que organitza el club esportiu DiR i que està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i cronometrada per Championchip, s'hi podrà participar en les proves de 5 o de 10 quilòmetres, en les categories júnior, sènior, veterans A, B i C, clients DiR i membres RWU. Es tracta d'una cursa popular, en un circuit urbà.

El tret de sortida es donarà a les 9.30 hores al carrer Cèsar Martinell, i l'arribada estarà ubicada a la rambla del Celler, davant l'Ajuntament de Sant Cugat. El TOT Sant Cugat és una de les empreses col·laboradores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem