Sant Cugat clou la Ciutat Europea de l'Esport 2018 amb 275 activitats

En l'acte hi ha participat Patrícia Illa, tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, ciutat que aquest 2019 ha estat designada Ciutat Europea de l'Esport i Capitalitat del Bàsquet Femení

Després d'organitzar unes 275 activitats de diferents tipus- competicions, formació i xerrades, entre altres-, l'Ajuntament ha posat punt final a Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, que s'ha celebrat a la ciutat entre els mesos de gener i desembre del 2018. L'acte de cloenda, que s'ha celebrat aquest dimecres, 30 de gener, a la tarda, a El Siglo, ha comptat amb l'assistència, d'una quinzena de clubs esportius de la ciutat, entre altres agents del món esportiu local. Cal destacar, entre altres personalitats, la presència de Joan Anton Camuñas, exsecretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

En l'acte, presentat pel periodista santcugatenc Rafel Bagot i amenitzat pel duet Carola Ortiz i Bart Barenghi, s'han visionat els vídeos promocional i resum de Ciutat Europea de l'Esport 2018.

GetFileAttachment 1

En l'acte hi han participat més d'una cinquantena de persones. FOTO: Bernat Millet

L'acte ha estat presidit per Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, i Patrícia Illa, tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament d'Igualada, ciutat que aquest 2019 ha estat designada Ciutat Europea de l'Esport i Capitalitat del Bàsquet Femení.

Carmela Fortuny: Ajuntament i entitats hem fet un immens treball"

En els parlaments, Carmela Fortuny ha destacat "l'immens treball que s'ha fet de manera conjunta amb els clubs i les entitats de Sant Cugat, i també en la preparació de la candidatura –que en el seu dia va proposar l'associació Sant Cugat Creix a l'Ajuntament- amb les entitats, les escoles i els tècnics".

Patrícia Illa: "En l'esport, treballem molt per a la gent jove, la gent gran, la inclusió, el talent femení i els valors en l'esport"

Patrícia Illa ha assenyalat que "Igualada és una ciutat amb més de 40.000 habitants, on més d'un 65% dels ciutadans practica esport. Per a nosaltres l'esport és molt important, treballem molt per a la gent jove, la gent gran, la inclusió, el talent femení i els valors en l'esport". Illa ha explicat que "hem invertit a la ciutat amb un nou pavelló que s'està construint".

Durant l'acte, amb la presència de més de 50 persones, han intervingut tres persones que d'una manera o una altra han participat en la Ciutat Europea de l'Esport, que han donat el seu punt de vista sobre la pràctica esportiva i la salut. Han estat Joan Vivancos, practicant de marxa nòrdica i ioga; Carolina Muscatelo, tècnica de pilates de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), i Helena Puig, infermera del CAP de Turó de Can Mates.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem