Rovira: “Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018 ha estat un projecte de ciutat”

L'European Capitals and Cities of Sport Fedeartion (ACES), organisme reconegut per la Unió Europea (UE), no ha distingit a Sant Cugat com a la millor Ciutat Europea de l'Esport 2018

El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha passat balanç a què ha estat Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, en declaracions al TOT Sant Cugat. “La ciutat ho ha viscut, ho ha conegut, ho ha gaudit i ho ha valorat molt positivament, i això ens ha de donar alegria i il·lusió d'haver-ho fet entre tots. Ha estat un projecte de ciutat”.

Més info: Sant Cugat tanca la Ciutat Europea de l’Esport 2018 amb més de 200 activitats

Rovira: “Professionalment ha estat un any meravellós i màgic”

Per a Rovira, “professionalment ha estat un any meravellós i màgic per la quantitat d'activitats que s'han fet, per les qualitats de les activitats, per la seva transversalitat i, sobretot, per com la gent s'ha engrescat i compromès a fer coses a través de l'esport en molts entorns diferents, amb activitats de tota classe, esportives, culturals, formatives, de salut...”

 

Sant Cugat no serà la millor Ciutat Europea de l'Esport

L'European Capitals and Cities of Sport Federation (ACES), organisme reconegut per la Unió Europea (UE), que en el seu dia va ser qui va concedir a Sant Cugat ser Ciutat Europea de l'Esport 2018, no ha reconegut a la ciutat com la millor Ciutat Europea de l'Esport 2018. “Ho han concedit a Braga (Portugal). Ens van dir que el nostre era un projecte espectacular, molt potent i molt transversal, que és el que els va sorprendre molt, però que competíem amb ciutats europees de molt nivell. Era difícil", assegura Rovira.

L'acte de cloenda, el 30 de gener a El Siglo

L'Ajuntament de Sant Cugat organitzarà un acte de cloenda de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, el dimecres 30 de gener, a les 19 hores, a El Siglo. A banda de l'Ajuntament, en aquest acte hi participaran tots els clubs i les entitats del municipi que hi han participat activament. També ho farà l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i representants de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Cal recordar que el març del 2018, l'Ajuntament va fer el mateix tipus d'acte, però per donar a conèixer el programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport.

Més info: Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018 tindrà més de 200 activitats

Més de 200 activitats entre l'1 de gener i el 31 de desembre

El 2018, des de l'1 de gener fins al 31 de desembre, Sant Cugat ha estat Ciutat Europea de l’Esport. Amb més de 200 activitats, l'Ajuntament i els clubs, entre altres agents de la ciutat, han organitzat diferents actes amb l'objectiu de promoure la pràctica de l’activitat física i l’esport en tots els seus àmbits, com escolar, salut, competició, integració, socialització, i turisme, entre altres.

 
Comentaris

Destaquem