Últims dies per inscriure's al Super Gran Slam de pàdel del Club Esportiu Valldoreix

El torneig, el més important del Circuit Català de Pàdel de la federació catalana, es jugarà del 15 al 22 de juliol, amb els millors palistes catalans que es repartiran 4.500 euros en premis

El Club Esportiu Valldoreix organitzarà, del 15 al 22 de juliol, la vuitena edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, el torneig més important del Circuit Català de Pàdel de la federació catalana. Durant aquest 2018, a Catalunya, només se'n juguen 5, a Vic, Vilafranca del Penedès, Sant Just, Valldoreix i Roses. Aquest campionat forma part del programa de competicions de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions, amb un welcome pack, es tanquen aquest divendres, 13 de juliol, a les 10 hores, i tenen un cost de 25 euros. Les categories que ofereix l'organització són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i Femenina i donen punts pel rànquing de la Federació Catalana de Pàdel. En la 1a Categoria Masculina i Femenina hi jugaran els millors palistes catalans, alguns dels quals són professionals i competeixen també en el circuit mundial World Padel Tour (WPT). Els millors jugadors i jugadores del torneig (a partir dels quarts de final) es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic. El director del torneig és Siscu Violeta, i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

El campionat, presentat

La presentació del 8è Super Gran Slam de Pàdel del Club Esportiu Valldoreix s'ha fet aquest dimarts, 10 de juliol, al matí, al Club Esportiu Valldoreix. L'acte ha estat presidit per Susanna Herrada, presidenta accidental de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, acompanyada de Bernat Gisbert, vocal d'Esports; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva de l'entitat.

En l'última edició del 2017, els guanyadors van ser Enric Sanmartí-Gerard Company i Paula Eyheraguibel (ara lesionada)-Aranzazu Osoro.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem