Eyheraguibel-Osoro guanyen el Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel

La final masculina s'ha suspès per la pluja i es jugarà el dissabte 8 d'abril al Club Esportiu Valldoreix

La parella Paula Eyheraguibel-Aranzazu Osoro, caps de sèrie número 3 del torneig, s'han adjudicat aquest diumenge, 2 d'abril, a la tarda, la segona edició consecutiva del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, que ha organitzat el Club Esportiu Valldoreix. En la final de Primera Categoria, que han seguit unes 200 persones, han superat a Cristina Gomis-Núria Rovira, caps de sèrie número 2, per 4-6, 6-3 i 0-6, en un partit que ha durat 1 hora i 45 minuts. Cal destacar el fet que Paula Eyheraguibel és la directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del CE Valldoreix. Les jugadores argentines Eyheraguibel, de 43 anys, i Osoro, de 20 anys, juguen juntes des de fa pocs mesos, tot i que el 2016 van ser subcampiones del Món.

La final masculina, el 8 d'abril

Cristina Gomis i Núria Rovira, en el fons de la pista, en un punt de la final. FOTO: Lali Álvarez

La pluja de diumenge a la tarda ha obligat a suspendre la final masculina de Primera Categoria. El partit s'ha suspès en el primer set quan Enric Sanmartí-Gerard Company guanyaven en el primer set per 2 jocs a 1 a Ruben Rivera-Eduard Bainad. Toni Duch, el jutge-àrbitre del campionat, i les parelles finalistes han acordat que la final es jugui aquest dissabte, 8 d'abril, a les 12 hores, al CE Valldoreix.

L'entrega de premis ha estat presidida per Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, acompanyat de Bernat Gisbert, vocal d'Esports; Dani Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Tennis, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix. El campionat, que s'emmarca dins de la celebració del 50è aniversari d'aquesta entitat, s'ha jugat del dilluns 26 de març al diumenge 2 d'abril.

Hi han participat 228 parelles

En aquest campionat hi han pres part els i les millors palistes catalans i alguns jugadors i jugadores del World Padel Tour (WPT). Hi han participat un total de 228 parelles (23 parelles més que el 2016), repartides en 1a, 2a, 3a i 4a, 5a i 6a Masculina i 1a i 2a Femenina. Els 4 primers classificats i classificades de 1a Categoria s'han repartit 4.500 euros en premis en metàl·lic. Així, en la categoria masculina, la parella campiona s'endurà 1.200 euros, i els subcampions, 700. Per la seva banda, els semifinalistes han guanyat 400 euros. En la categoria femenina, les campiones han guanyat 850 euros, i les finalistes, 450 euros. Les semifinalistes s'han endut 250 euros.

1 dels 4 Gran Slam de Catalunya

Aquest és 1 dels 4 Super Gran Slam de Catalunya. El primer ha estat el del CE Valldoreix i els altres tres es jugaran al Maresme Pàdel Club (del 28 de maig al 4 de juny), Sant Just Pàdel Club (de l'11 al 18 de juny), i CT Vic (del 24 de setembre a l'1 d'octubre). Després dels Campionats de Catalunya, els Super Gran Slam són les competicions més importants que convoca la Federació Catalana de Pàdel, en el Circuit Català de Pàdel. Abans d'organitzar aquests 2 Super Gran Slam, el Club Esportiu Valldoreix va convocar 5 edicions seguides de Gran Slam.

El 25 d'abril es presenta el 50è aniversari del club

El Club Esportiu Valldoreix presentarà el dimarts 25 d'abril, a les 12.30 hores, el programa d'actes que serviran per celebrar el 50è aniversari de l'entitat esportiva. Han confirmat la seva assistència Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem