Enric Sanmartí-Gerard Company guanyen el Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel

La final masculina de 1a Categoria s'ha jugat el dissabte 8 d'abril, després que la pluja obligués a suspendre aquest partit el diumenge 2 d'abril

La parella Enric Sanmartí-Gerard Company s'han adjudicat, en la 1a Categoria Masculina, la segona edició consecutiva del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, que ha organitzat el Club Esportiu Valldoreix. En la final, que s'ha jugat aquest dissabte, 8 d'abril, al migdia, Enric Sanmartí-Gerard Company han superat a Ruben Rivera-Eduard Bainad, per 6-2, 4-6 i 6-2. Toni Duch ha estat el jutge-àrbitre del partit.

Recordem que aquesta final es va haver de suspendre per la pluja el diumenge 2 d'abril, a la tarda, quan Enric Sanmartí-Gerard Company guanyaven en el primer set per 2 jocs a 1 a Ruben Rivera-Eduard Bainad.

L'entrega de premis ha estat presidida per Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Pere Hernández, president en funcions de la Federació Catalana de Pàdel, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

La final de 1a Categoria Femenina del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel ja es va jugar el diumenge 2 d'abril, a la tarda. La parella Paula Eyheraguibel-Aranzazu Osoro, caps de sèrie número 3 del torneig, van derrotar en la final a Cristina Gomis-Núria Rovira, caps de sèrie número 2, per 4-6, 6-3 i 0-6. El campionat, que s'emmarca dins de la celebració del 50è aniversari d'aquesta entitat, va començar el dilluns 26 de març.

228 parelles participants

La parella campiona, amb les autoritats. FOTO: Club Esportiu Valldoreix

En aquest campionat hi han pres part els i les millors palistes catalans i alguns jugadors i jugadores del World Padel Tour (WPT). Hi han participat un total de 228 parelles (23 parelles més que el 2016), repartides en 1a, 2a, 3a i 4a, 5a i 6a Masculina i 1a i 2a Femenina. Els 4 primers classificats i classificades de 1a Categoria s'han repartit 4.500 euros en premis en metàl·lic. Així, en la categoria masculina, la parella campiona s'ha endut 1.200 euros, i els subcampions, 700. Per la seva banda, els semifinalistes han guanyat 400 euros. En la categoria femenina, les campiones han guanyat 850 euros, i les finalistes, 450 euros. Les semifinalistes s'han endut 250 euros.

Abans d'organitzar aquests 2 Super Gran Slam, el Club Esportiu Valldoreix va convocar 5 edicions seguides de Gran Slam.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem