Quan el teu cotxe és el teu aliat

ESPAI PUBLICITARI. El cotxe familiar es pot convertir en el millor amic de tota la família, un company amb qui gaudir dels trajectes

Compartir amb els teus una gran passió com pot ser la de conduir és el somni de molts. Viatjar amb el cotxe familiar és una molt bona alternativa per a famílies amants de les rutes per carretes i que volen aprofitar el trajecte per passar una estona agradable i entretinguda tots plegats.

La seguretat i la comoditat són dues de les característiques essencials que ens fan decantar cap a un model de cotxe o un altre. Viatjar no és només traslladar-se d'un lloc a un altre, sinó que també és fer-ho de la millor manera possible sense haver de patir per res.

Cotxes amples per dins, amb una gran capacitat al maleter, versatilitat a l'interior, adaptabilitat en tots els terrenys i una cuidada estètica és la selecció que ens mostra a continuació Mercè Rivas (segueix-la a twitter).

X-Trail: primer aniversari i nou motor

Nissan X trail, un model preparat per a qualsevol terreny. FOTO: Cedida

L’X-Trail  és el més aventurer dels cotxes compactes de Nissan, una nova etapa que va iniciar el Qashqai. L’X-Trail, amb les seves 7 places, ofereix un ampli espai. El més jove de la família crossover celebra el seu primer aniversari ampliant la gamma i oferint millores notables i ampliant el ventall d’elecció dels clients: nou motor de benzina, tracció davantera i tecnologies d’estalvi de combustible.

El seu disseny és molt aerodinàmic, fent així que la seva conducció sigui molt dinàmica. Les línies estilitzades del frontal i del lateral fan que totes les mirades es fixin en ell, ja sigui per asfalt, per terra o per ciutat. És un cotxe amb molta personalitat. El seu interior denota refinament tot i que es pot utilitzar per a tot tipus d’aventures. El sistema de distribució de l’espai és òptim, que permet jugar amb els seients i tenir així un maleter encara més ampli.

Nissan vol que els seus cotxes siguin molt còmodes per als ocupants i per a la conducció.  Trobaràs el nou X-Trail al Garatge Ullés (Ctra. de Rubí, 80), al 93 736 0165 o al web del concessionari.

El cotxe dels veritables aventurers

Volvo V60 Cross Country, per gaudir en tot moment. FOTO: Cedida

El Volvo V60 també té la seva versió més campera amb les proteccions per als baixos típica dels vehicles Cross Country i també amb una elevació de la carrosseria per millorar la conducció fora de les carretes convencionals, amb la intenció que puguis gaudir del cotxe a les carretes de muntanya i les que no estan asfaltades.

Això no vol dir que el V60 estigui renyit amb el disseny: és un vehicle amb una estètica dinàmica i atractiva, amb unes línies estilitzades que no obliden el seu caràcter esportiu. El cotxe té dues sortides d’escapament grans que li donen un aspecte impotent.

El més important del cotxe són les sensacions de conducció: és un vehicle preparat per a qualsevol aventura i que destaca per la seva comoditat: és una opció molt versàtil amb una gran capacitat tot terreny; sempre fent prevaldre la seguretat característica de la marca.

Trobaràs el Volvo V60 a Auto Sáenz (Ctra. de Rubí, 176), al 93 544 29 38 i al web del concessionari Auto Sáenz

El nou BMW X1 és millor en tot

BMW X1, dissenyat per a tots els públics. FOTO: Cedida

El nou BMW X1 ha millorat en tots els aspectes, l’estètica, la comoditat, la versatilitat i fins i tot la qualitat;  posicionant-se així com una de les millors opcions de SUV. El canvi més important respecte el model anterior és la nova disposició del motor, situat de manera transversal amb tracció davantera o total.

El cotxe és més curt, però l’espai en les places interiors és més gran cosa que fa que els passatges hi vagin més còmodes, incloent una àmplia versatilitat de moviments.  El maleter és més ampli, més ample i una mica més alt. L’exterior és molt més atractiu, amb unes línies molt més actuals i amb un punt d’esportivitat.

La marca ofereix 4 acabats que afecten tant a l’interior com a l’exterior i es poden triar 13 colors exteriors. El llistat d’opcionals del cotxe és molt ampli i variat.

Trobaràs el BMW X1 a Motor Munich (C. del Vallespir, 19, Sant Cugat del Vallès), al 902 36 60 87 o al web del concessionari Motor Munich

Un canvi de veritat en el Volkswagen Touran

Volkswagen Touran, les noves línies criden l'atenció de tothom. FOTO: Cedida

El nou Touran ha fet la seva aparició amb molts canvis, amb un disseny molt encertat, un interior de gran modularitat que el fa guanyar en habitabilitat i també un consum molt ajustat que el fa encara més eficient.

El cotxe és molt atractiu a la vista, amb un disseny de línies estilitzades i actuals que li donen un toc aerodinàmic que després es tradueix en la conducció. És un cotxe pensat per a la famílies que enamora els compradors només veure’l. El nou Touran ha crescut una mica, millorat la comoditat interior i augmentat el maleter.

El conductor tot ho té a mà: els comandaments estan enfocats cap al seu seient perquè la conducció sigui encara més senzilla i pràctica. La modularitat és, però, el tret més característic: el cotxe ve amb 7 places de sèrie (tot i que es pot demanar de 5). Les dues files es poden plegar per deixar un espai de càrrega més gran. La tercera fila és àmplia i de fàcil accés.

Trobaràs el nou Volkswagen Touran a Auco-Vallès (C. de Mercè Rodoreda, 16-32, Sant Cugat), al 93 674 71 71 o al web del concessionari Auco-Vallès

Un urbà de 4 places

smart forfour, ideal per a ciutats. FOTO: Cedida

La segona generació de l’smart forfour estrena imatge i un maleter més gran. El canvi automàtic i un motor millorat són algunes de les característiques més notòries de la nova edició.

És un cotxe d’aspecte molt divertit i juvenil que atrau per les seves peculiars formes i la seva forta personalitat. Tot i ser un cotxe de mides recollides, l’espai interior està molt ben aprofitat i ben pensat per convertir-se en un vehicle molt pràctic. És un cotxe que preveu l’èxit i vol convertir-se en el vehicle que ompli les ciutats.

Pel que refereix a la conducció, és un cotxe ràpid, àgil i molt directe; ideal per moure’s per ciutat i per trajectes curts amb els 4 ocupants.

Trobaràs el nou smart forfour a Cars Barcelona (Av. de les Corts Catalanes, 13, Sant Cugat del Vallès), al 93 590 21 90 o al web del concessionari Cars Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem