La majoria de plats també per a cel·líacs. FOTO: Artur Ribera

Comerç

Quan prima la qualitat

Pere Esquerda, el tastador
La direcció del nou Matèria Prima, antic Villa 50, té molt clar que la seva diferenciació consisteix en destacar un dels aspectes més importants d’aquesta nova aposta gastronòmica: la qualitat de la matèria primera per sobre de tot.

Amb un interiorisme elegant i confortable, el Matèria Prima permet passar un bona estona a qualsevol de les seves sales. Un entorn ideal tant per a reunions familiars com d’empresa; per a grups d’amics o per un romàntic sopar amb la parella. També la terrassa “chill out” ofereix enormes possibilitats, com acabar un àpat amb unes bones postres o degustar un bon gin tonic en un capvespre estiuenc.

Però tornem als fogons, d’on surten uns “plats per a compartir” que segurament seran la “marca de la casa”: ceviche de corbina, burrata amb trufa, ous de corral amb foie, panatxe de verdures, “les millors croquetes de Sant Cugat”, cruixent espectacular de manetes de porc, buquet de iuca... entre moltes d’altres sorpreses que poden seguir amb un peix excel·lent (bacallà gratinat amb piperrada, llom de lluç, daus de rap amb cruixent de sèsam...) o amb una carn de primera (garrí de Segovia, filet amb foie, cua de bou estofat, llom de bou gallec...).

Si voleu qualitat, ja ho sabeu, Matèria Prima.

Que vagi de gust!