La cuina per degustar i compartir

Prop del Monestir, en ple nucli antic de la ciutat, podeu gaudir d’un restaurant diferent, acollidor i amb encant, Divinum

Per Sant Jordi, menú especial nits. Caps de setmana: copes fins a les 2.30 h. FOTO: A. Ribera Per Sant Jordi, menú especial nits. Caps de setmana: copes fins a les 2.30 h. FOTO: A. Ribera
Un lloc on degustar les més variades delicatessen i on poder fer els millors maridatges amb una carta de vins molt variada i “dinàmica”. Amb terrassa a l’estiu, Divinum és un espai amable i familiar, en un carrer molt tranquil (Plana Hospital) i amb un entorn que convida a relaxar-se i degustar les millors propostes de la Sandra, la responsable d’aquesta nova oferta gastronòmica des de mitjans de desembre.

Les propostes de Divinum comparteixen un menú diari de migdies a 9 euros amb plats de la cuina tradicional i una variada carta amb molts “entreteniments: torrades, amanides, ibèrics, formatges, pasta… Però si ens haguéssim de quedar amb els imprescindibles tindríem: la torradeta amb formatge de cabra i melmelada, els carpaccios de vedella o bacallà, la torrada amb sobrassada mallorquina i anxoves, la d’espatlla ibèrica, la de parmesà, o la de paté de Porto, i no ens podem oblidar de l’amanida verda (amb molts colors i gustos) o d’una de les delícies de la casa com els raviolis farcits de ceps o formatge amb oli de trufa o parmesà.

Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem