Nou servei amb molt d’èxit: cuina a domicili. FOTO: Artur Ribera

Comerç

Un bon tàndem

Pere Esquerda, el tastador
Tots deveu conèixer el restaurant Barcelona Con Xeito de l’avinguda Lluís Companys de la nostra ciutat; el que potser encara no sabeu és el fet que s’ha produït un fusió gastronòmica molt interessant en incorporar la cuina japonesa de Fishop i que podeu tastar tant a la barra (Sushi bar), a les taules del restaurant de sempre, amb el “take away” o amb el nou servei de “delivery” amb el qual el client no s’ha de preocupar de res, perquè li porten directament a casa o a l’oficina.

L’altra novetat de Fishop Con Xeito és que si el client ho desitja li poden cuinar a casa: “sushi man”, talladors de pernil, cuiners, cambrers… tot un equip a disposició del client i a uns preus més que raonables.

Amb aquesta fusió, doncs, podeu gaudir de la marisqueria de sempre amb els millors productes i les matèries primeres que podeu trobar al mercat; els arrossos més exquisits, les carns més suculentes i també, per descomptat, l’extensa oferta de cuina japonesa amb més de 60 varietats de combinats, nigiris, sashimi, uramaki, rotlles calents, tartars, tatakis… i tot el que us pugueu imaginar. Tot un “festival gastronòmic” per als paladars més exigents.

Que vagi de gust!