Els podeu acompanyar d'un timbal d'arròs bullit. FOTO: cedida

Gastronomia

Prova de fer aquests boníssims calamars farcits!

També els podeu acompanyar amb bolets

Ingredients:

6 calamars

300 g de carn picada de porc

4 dents all torrats al foc

50 g pinyons

1 ou

1 ceba petita

1 tomàquet petit, ½ got de vi blanc

Instruccions:

Netegeu els calamars. Reserveu les potes i les ales a part. En una paella, fregiu una mica les potes i les ales dels calamars. Reserveu el suc de fregir les potes. Trinxeu-ho petit i barregeu amb la carn de porc i l’ou cru. Recordeu que la carn ha d’estar crua.

Farciu els calamars amb el trinxat. Passeu-los per farina i fregiu-los una mica fins que quedin daurats. Amb aquest mateix oli es fa un sofregit de ceba, tomàquet i el mig got de vi blanc.

Feu la picada amb els pinyons, els alls i una mica de pebre negre. Barregeu la picada amb suc de fregir les potes. Poseu la barreja amb els calamars i el sofregit a coure uns 45 minuts aproximadament.