Debat participatiu sobre equipaments culturals, esportius i educatius

Aquest dijous 9 de maig se celebra el darrer debat temàtic organitzat pel TOT Sant Cugat de cara les eleccions municipals

Els equipaments culturals, esportius i educatius centraran el debat participatiu d'aquest dijous, 9 de maig, organitzat pel TOT Sant Cugat. El Siglo de Mercantic acull a partir de les set de la tarda el quart debat temàtic de cara les eleccions municipals i ho farà aborden les polítiques municipals en cultura, esport i educació.

Són debats oberts al públic i que busquen la màxima participació de la ciutadania, que poden intervenir durant els debats i fer preguntes directament als representants polítics. Així, els santcugatencs i santcugatenques poden participar del debat, amb propostes, preguntes i reflexions al voltant d'aquestes temàtiques.

A més, es compta amb la presència d'experts i agents implicats en cada tema. En aquesta ocasió, participaran Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives; David Pujol, president de La Unió; Quimantú Segura, del sindicat de músics Dissidència Sònica; a més de representants de la Coordinadora d'Associació de Famílies d'Alumnes de Sant Cugat i de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat.

El debat es podrà seguir a través del web del TOT, de Twitter i a través de vídeo en directe per Facebook. L'etiqueta del debat és #debatsantcugat2019.

Debat de candidats

El dijous 16 de maig hi haurà el darrer debat. El TOT i Cugat.cat organitzaran conjuntament el debat de candidats a l'alcaldia de Sant Cugat per les eleccions del 26 de maig. Serà a les 19 hores a El Siglo de Mercantic.

Fins ara, el TOT ja ha organitzat els debats sobre mobilitat i seguretat, empresa i comerç i habitatge.

Més info: Una ciutat més segura, i una mobilitat racional, centren el primer debat electoral del TOT

Més info: L'aposta pel comerç local i la innovació centren el segon debat participatiu del TOT

Més info: La necessitat de més habitatge protegit centra el 3r debat participatiu del TOT

Més informació
 
Comentaris

Destaquem