Fortuny presenta part de la llista per a les eleccions municipals

La llista de Junts per Sant Cugat la integren 5 regidors actuals i ciutadans independents

L'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha presentat part de la seva llista electoral aquest dimecres, 6 de març, amb 5 regidors de l'actual equip de govern i diferents ciutadans independents representants de diferents sectors de la societat santcugatenca. Fortuny ha destacat que vol valorar "la ciutat que tenim" i ha defensat el model de ciutat, del qual ha dit que vol guanyar per preservar-lo.

Més info: Fortuny es presenta com alcaldable reivindicant el municipalisme i el model de ciutat

L'actual alcaldessa ha descrit la llista com de "proximitat". Tot i això, Fortuny encara no ha desvelat quins llocs ocuparan els candidats en la llista electoral. Entre alguns noms de la plataforma destaquen els dels regidors Cristina Paraira (tinent d'alcalde de Presidència, Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat ciutadana), Eloi Rovira (tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports), Sílvia Solanelles (regidora de Cultura), Joan Puigdomènech (tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana) i Carles Brugarolas (regidor d'Hisenda). Fortuny ha destacat que ha format una llista molt personal i fora dels partits polítics.

Així, entre els candidats hi ha, Sandra Casat, mestra i sòcia de l'Esbart Sant Cugat; Anna Casamián, empresària i sòcia d'ADE Vallès, entre altres; Maribel Ayala, exmonitora infantil i membre de la Xarxa Monestir Sant francesc; Josep Maria Coromines, pediatra i soci d'Òmnium, ANC, Entitats Sardanista i Veus pel Gospel.

També formen part de la llista Lluïsa Feliu, comerciant i sòcia del Club Muntanyenc, l'Agrupació Sardanista i Òmnium; Núria Fernández, Farmacèutica i associada a Crida Nacional per la República i Òmnium, entre altres; Marc Ledesma, estudiant de dret i president de la JNC, soci d'Òmnium, ANC i Crida Nacional; Josep Lluís Lliberia, Enginyer químic i secretari a la reserva d'Òmnium, a més de soci fundador de La Crida.

Els noms que completen la part de l'equip de Fortuny presentada són Montse Moral, farmacèutica i membre del Rotary Club a més d'altres entitats locals; Josep Maria Vallés, periodista i soci d'Òmnium, entre altres; i Albert Salarich, director d'art i soci de Sant Cugat Empresarial i Òmnium.

Amb aquesta llista, Fortuny vol "repetir o millorar els resultats de les anteriors eleccions, pensant en la ciutat", per defensar el model de ciutat. En aquest sentit, ha dit, "continuaré tenint la mà estesa, siguin quins siguin els resultats, a arribar a consensos i a pactes amb forces polítiques que estic segura que em puc entendre per fer de Sant Cugat una manera de viure", fent referència a Esquerra Republicana.

Pel que fa a un possible pacte del bloc d'esquerres per canviar el govern de la ciutat, Fortuny ha dit que "no entendria que certes forces polítiques, en un moment donat, s'ajuntessin amb l'objectiu de fer-nos fora". En aquest sentit, ha dit que "trobo que és un objectiu poc ambiciós fer-nos fora; l'objectiu hauria de ser tenir un bon projecte de ciutat i alinear-te amb aquelles persones i projectes que tenen clar el projecte de ciutat, i que tenen clar el moment del país".

 
Comentaris

Destaquem