Susanna Casta i Paco López, a les llistes del PSC per a les municipals

Ambdós concorren a les llistes com a independents, i Casta lidera la llista a presidenciable de Valldoreix

Susanna Casta i Paco López són dos dels integrants de la llista del PSC per a les eleccions municipals del mes de maig a Sant Cugat del Vallès.

Susanna Casta, qui va ser vocal de l'EMD de Valldoreix per Cs fins a l'octubre de 2017 (quan ho va deixar per desavinences), i estretament vinculada al moviment veïnal de Valldoreix, encapçalarà la llista com a presidenciable de l'EMD, que recupera així candidatura pròpia del partit socialista, alhora que integrarà la llista del partit a Sant Cugat. Pel que fa a Paco López, va ser una de les persones que va liderar el moviment de la Plataforma de Pensionistes en els seus orígens, mantenint-se actiu en aquesta.

Pere Soler, primer secretari del PSC a Sant Cugat del Vallès, regidor a l'Ajuntament i candidat a l'alcaldia per la formació socialista, no ha revelat quines posicions ocuparan en la llista, anunciant que es donarà a conèixer després de la celebració de l'assemblea del partit el pròxim 20 de març, on es ratificarà. De Casta i de López n'ha destacat el fet de ser "dues persones apassionades i implicades que no deixen indiferents", fent valdre les aportacions que Casta pot fer per Valldoreix, i les de López per part de la Plataforma de Pensionistes. Igualment ha destacat l'aposta del partit per Valldoreix, anunciant que tres persones més de la llista a Valldoreix (dues independents i una de partit) també figuraran a la llista santcugatenca. L'objectiu, ha subratllat, és "el progrés de Sant Cugat, Valldoreix, i tots els barris i districtes".

Susanna Casta, per la seva banda, ha recordat el seu pas per la política a Valldoreix destacant-ne "les llums i les ombres", però destacant que "el que més em va agradar va ser el contacte amb la gent". Un contacte, com afirma, que ha seguit mantenint, amb la plataforma Gent per Valldoreix, amb la qual "es va mirar de crear una candidatura d'esquerres conjunta transversal, però no va poder ser", i destacant la "facilitat que ha tingut a l'hora de treballar amb el PSC" per elaborar el programa. Entre les línies principals, ha destacat l'aposta per la millora de la seguretat des de la vila.

Per la seva banda, Paco López, ha remarcat que "fa 41 anys que hi ha eleccions al país, i sempre he votat el meu partit, el PSC, per una qüestió de consciència", subratllant que, tot i estar anys apartat de la política, un cop jubilat "he vist la necessitat de prestar els meus coneixements a ajudar els més desafavorits". En aquest sentit, ha apuntat que, "tot i que em sento orgullós del meu poble", hi ha aspectes a arreglar. El més important, ha dit, "acabar amb la desigualtat social", fent que la ciutat no expulsi ningú.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem