La Policia Local augmentarà la seva presència als carrers de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha tancat un acord amb els sindicats de la Policia Local per reorganitzar l'horari laboral

L'Ajuntament de Sant Cugat farà una reorganització del calendari laboral de la Policia Local per incrementar el patrullatge d'agents pels carrers de la ciutat. D'aquesta manera es vol millorar la seguretat ciutadana i fer més visible entre santcugatencs i santcugatenques la presència de policia a l'espai públic. La modificació, que no comporta hores extres ni més cost, s'aprovarà al ple municipal de febrer.

Segons l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, el Consistori ha negociat aquest canvi organitzatiu amb els sindicats de la Policia Local amb la voluntat de "millrar el servei i la planificació". "L'objectiu és tenir més presència policial als carrers i disposar de més hores per fer patrullatge", ha destacat l'alcaldessa.

Patrulla de paisà

D'altra banda, l'Ajuntament augmentarà el complement retributiu no fix dels dos agents de la Policia Local que integren la nova unitat destinada a la prevenció de robatoris a domicilis al municipi. "Una unitat creada especialment per prevenir robatoris i que ha pogut dur a terme moltes detencions", ha emfatitzat Carmela Fortuny, que ha reivindicat el descens de robatoris després d'anys d'augments i s'ha mostrat satisfeta pels resultats d'aquesta unitat.

És una unitat de paisà present especialment en els barris més allunyats del centre i que està coordinada amb els Mossos d'Esquadra.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem