Sant Cugat es prepara per rebre els Reis d'Orient

Ses Majestats arribaran novament en helicòpter al parc de l'Arboretum la tarda del 5 de gener

Sant Cugat del Vallès es prepara un any més per rebre a Ses Majestats, els Reis d’Orient, el dissabte, 5 de gener. Un any més, els carrers de la ciutat s'engalanaran perquè els més petits de casa, i també els grans, gaudeixin de la nit més màgica de l'any.

Ses Majestats arribaran un any més en helicòpter al parc de l'Arboretum, on aterraran a les 17 hores. Allí seran rebuts per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i rebran la clau de la ciutat mentre saluden els assistents.

Tot seguit, pujaran a les carrosses que la ciutat els reglava l'any passat i recorreran els principals carrers de la ciutat.

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat


El recorregut que seguirà la cavalcada aquest any és: parc de l’Arborètum, avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d’Octavià, plaça de l’Om, plaça d’Octavià, carrer de la Plana de l’Hospital, carrer de l’Abat Armengol, Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola, avinguda de Torreblanca, rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.

Com cada any, a les 18.30 hores es farà l'adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià, i tot seguit es reprendrà la cavalcada fins a arribar a la plaça de Barcelona, cap a les 20 hores. Des d'allí, es faran uns parlaments, i tot seguit els infants podran lliurar les cartes a Ses Majestats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem