La cavalcada de reis afectarà l'aparcament i el trànsit

El trànsit en els carrers del recorregut de la cavalcada de reis es tancarà a les 17 h i es reobrirà a mesura que hi passin les carrosses

El trànsit es veurà afectat durant la cavalcada de reis en relació al pas de les carrosses pels diferents carrers que marquen el recorregut de la cavalcada. Així, els carrers per on circularan les carrosses es tancaran al trànsit en el moment en el qual aquestes hi passin, i es reobriran quan ja ho hagin fet. Això sí, l'aparcament en tota la zona del recorregut quedarà prohibit a partir del dissabte 5 de gener, a les 8 h i fins a les 21 h que finalitzi la cavalcada. L'Ajuntament ja ha col·locat les senyalitzacions corresponents.

En aquest sentit, els Reis d'Orient arribaran a Sant Cugat en helicòpter, a la zona del parc de l'Arboretum, a les 17 h. Tota la zona de l'avinguda de pla del Vinyet i el parc de l'Arboretum quedarà tallada a partir de les 15 h, i tots els carrers del recorregut estaran tallats a partir de les 17 h, quan començarà la cavalcada. A partir d'aquí, els carrers per on vagin passant les carroces s'aniran reobint al trànsit, un cop aquestes ja hi hagin circulat.

La cercavila comença al parc de l'Arboretum i farà la seva primera part passant pels següents carrers: avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d’Octavià, on està previst que arribin al voltant de les 18:30 h per fer la tradicional adoració a Jesús.

Posteriorment, els Reis d'Orient encaminaran cap a la plaça de Barcelona, deixant lliure per al trànsit tot el recorregut que ja hauran fet fins al moment. Aleshores, les zones que quedaran afectades a partir de les 18:30 h seran les següents: carrer de la Plana de l’Hospital, carrer de l’Abat Armengol, Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola, avinguda de Torreblanca, rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona, on sel's espera cap a les 20 h.

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat

Sant Cugat ja espera als Reis d'Orient.

Més info: Sant Cugat es prepara per rebre els Reis d'Orient

Afectacions als diferents barris

També hi haurà cavalcades als diferents barris de Sant Cugat i, en aquest sentit, el critèri de tall al trànsit serà el mateix: es tancarà i es reobrirà segons vagin circulant les carrosses. Tampoc es podrà aparcar en alguns dels carrers pels quals passen les carrosses. Així, els recorreguts i els talls de trànsit en els diferents barris seran els següents.

Més info: La Floresta es prepara per rebre Ses Majestats

Més info: Tot a punt per a la cavalcada de Reis a Valldoreix, amb nou recorregut

Més info: Les Planes rebrà els Reis d’Orient amb novetats

 

 

 
Comentaris

Destaquem