Les cinc cavalcades de Reis a Sant Cugat

Els Reis d'Orient es multiplicaran per arribar a tots els barris de Sant Cugat i a tots els nens i nenes del municipi

Sant Cugat ja ho té tot a punt per viure des de tots els racons del municipi la màgia de la cavalcada de reis. Així, els infants i famílies del centre de la ciutat, del barri de Mira-Sol, del barri de la Floresta, del barri de les Planes i també de Valldoreix podran veure als Reis d'Orient ben a prop de casa seva, i és que aquests es multiplicaran per poder fer front a tanta feina i arribar a tots els nens i nenes de Sant Cugat.

 

b. HGC

La cavalcada de Sant Cugat

La més multitudinària serà la cavalcada de Sant Cugat. Ses Majestats arribaran un any més en helicòpter al parc de l'Arboretum, on aterraran a les 17 hores. Allí seran rebuts per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i rebran la clau de la ciutat mentre saluden els assistents.

Les carrosses circularan pels carrers més cèntrics de la ciutat, amb una parada a la plaça d'Octavià, al voltant de les 18:30 h, en la qual els Reis d'Orient faran la tradicional adoració al nen Jesús. Posteriorment, la cavalcada continuarà en direcció a la plaça de Barcelona, on arribarà a les 20 h i hi haurà parlaments de Ses Majestats, abans que els nens i nenes entreguin les seves cartes perquè els reis tinguin força feina durant la nit.

Més info: Sant Cugat es prepara per rebre els Reis d'Orient

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat

La cavalcada a les Planes

Els Reis d'Orient tornaran al barri de les Planes perquè els nens i nenes de la zona puguin saludar-los i gaudir-ne. A més, aquest any, la cavalcada de les Planes compta amb una novetat, i és que s’ha fet una crida a famílies i entitats a guarnir els seus vehicles i preparar carrosses per acompanyar Ses Majestats en el seu recorregut pels carrers del barri.

Els reis arribaran a les Planes a les 18 h, a la plaça del Coll de la Creu d’en Blau, on faran un parlament abans d'iniciar la cavalcada que seguirà diferents carrers de les Planes fins a arribar a Ca l'Avi, al voltant de les 20:30 h. Allà, mossèn David els oferirà sopar mentre es reparteix xocolata calenta per a tots els assistents.

Més info: Les Planes rebrà els Reis d’Orient amb novetats

Recorregut de la cavalcada de Reis a les Planes.

Recorregut de la cavalcada de Reis a les Planes.

La cavalcada a la Floresta

Els Reis d'Orient tenen la capacitat d'arribar a tot arreu i, per això, també podran fer-ho a la Floresta. Ses Majestats arribaran a les 17:30 h a plaça de Josep Playà, i seguiran el trajecte a peu pel passeig de la Floresta caminant fins a la plaça de l’estació, on s'adreçaran als nens i nenes abans d'iniciar el recorregut de la cavalcada, que recorrerà el centre del barri, fins a arribar al Casino de la Floresta, on hi haurà xocolata per a tothom i els infants podran entregar les seves cartes als Reis.

Més info: La Floresta es prepara per rebre Ses Majestats

Recorregut de la cavalcada a la Floresta. FOTO: Cedida

Recorregut de la cavalcada a la Floresta. FOTO: Cedida

 

 

 

 

 

La cavalcada a Mira-Sol

A Mira-Sol els Reis també hi arriben en helicòpter, aterrant al camp de futbol del barri, a les 17 h. Des d'aquest punt començarà el recorregut de la cavalcada, que farà una parada a l'església de Sant Joan Baptista, al voltant de les 18:30 h. Posteriorment, la cavalcada prosseguirà el seu recorregut, fins a arribar al Casal de Mira-Sol, a les 19:30 h. Un cop allà, els Reis recolliran les cartes dels nens i nenes del barri, mentre s'ofereix xocolata calenta per als assistents.

Recorregut de la cavalcada de Mira-Sol

Recorregut de la cavalcada de Mira-Sol

La cavalcada a Valldoreix

Les carrosses de la cavalcada de Valldoreix engegaran motors a les 17:30 h, des del carrer de Sant Albert amb avinguda de Bilbao, per seguir per la plaça de Can Cadena i la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer fins a la plaça del Mas Roig. Des d'aquest punt, la comitiva, formada per 14 carrosses engalanades, girarà cap al passeig del Mas Roig i el carrer de Núria, tornant a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer fins a la plaça de l’Assumpció, on finalitzarà la cavalcada.

Durant el trajecte es repartiran 350 quilos de caramels, i un jurat format per un representant de cada força política amb presència al consistori i representants del teixit associatiu i cultural de Valldoreix seran els encarregats de triar la carrossa guanyadora del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis de Valldoreix 2019.

Més info: Tot a punt per a la cavalcada de Reis a Valldoreix, amb nou recorregut

Recorregut de la cavalcada de Valldoreix

Recorregut de la cavalcada de Valldoreix

 

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem