Acte al Terra Dolça. FOTO: Artur Ribera

Societat

Tanca l'Espai Gastronòmic i Cultural Terra Dolça

Després de 10 anys, el seu propietari, Guim Pros, s'embarcarà en un nou projecte professional

L'Espai Gastronòmic i Cultural Terra Dolça tancarà les seves portes aquest dissabte 1 d'agost. El seu propietari, el restaurador Guim Pros, ha pres la decisió després que se li hagi presentat una molt bona oportunitat professional relacionada amb la cuina a la qual "no podia dir que no".



El Terra Dolça va obrir en un moment en què a Sant Cugat no hi havia gaires espais dedicats a la gastronomia i la cultura. "Penso que en aquests deu anys s'ha valorat gastronòmicament però sobretot hem obert una via, perquè d'espais com el Terra Dolça no hi havia a Sant Cugat. Hem sabut combinar bé la gastronomia amb els actes culturals i això la gent ho ha sabut valorar".



En la tornada de vacances s'organitzarà algun tipus d'activitat de comiat. Guim Pros no descarta que el local pugui ser traspassat.

Més informació