ERC-MES vol un cens de solars sense edificar i edificis ruinosos de Sant Cugat

"Els registres municipals de solars sense edificar incentiven l’edificació dels solars i la realització d’obres de manteniment"

El grup municipal d'ERC-MES proposarà al ple municipal que s'elabori un cens de solars sense edificar i d’edificis ruïnosos de Sant Cugat amb l'objectiu que puguin revertir en la societat. La voluntat dels republicans és explorar amb els propietaris dels solars sense edificar la possibilitat de donar-los un ús comunitari a través d'un conveni amb l'Ajuntament.

La formació independentista argumenta que a Sant Cugat hi ha "solars sense edificar que, en ocasions, són objecte d’usos inapropiats com abocador incontrolat de deixalles, acumulació de materials o proliferació de rosegadors" i afegeix que "alguns solars presenten un estat d'abandonament, amb falta de neteja que poden suposar un focus insalubre dins de la ciutat".

És per això que ERC-MES considera "necessari establir un procediment" per tal "d’actuar sobre aquests espais i solucionar els focus poc salubres i amb problemes de neteja". La proposta republicana també demana tenir en compte els edificis en estats ruinosos. "Els registres municipals de solars sense edificar incentiven l’edificació dels solars i la realització d’obres de manteniment", assegura el grup polític.

Per tot això, els republicans aposten per un cens de solars sense edificar i edificis ruinosos que permetin "explorar amb els propietaris la possibilitat de donar-los un ús comunitari" per trobar un "aprofitament social" de l'espai.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem