La democràcia sempre ha de guanyar

Estem esperançats i il·lusionats i aquesta sens dubte és la nostra gran victòria

La tinta amb què el govern Puigdemont i Junqueras signaren el decret de convocatòria encara no està seca i el govern del PP, juntament amb el TC, el seu braç armat, ja han enviat les deu plagues d'Egipte sobre les institucions catalanes: Govern, Mesa del Parlament, Alcaldes i alcaldesses, Mossos i mitjans de comunicació públics.

Es veu que això de deixar votar a la ciutadania catalana per tal que pugui decidir el seu futur col·lectiu és un cop d'estat. Per això alguns diputats i diputades del Parlament la setmana passada cridaven i insultaven al Ple, boicotejant-ne el normal funcionament i erigint-se talment com els veritables i únics garants de la democràcia.

Malauradament aquesta actitud bel·ligerant i de menyspreu dels darrers dies no només ha anat dirigida vers els diputats independentistes, sinó també contra una gran majoria de la ciutadania de Catalunya que fa anys que reclama legítimament i pacífica votar en un referèndum.

Però la realitat és tossuda i més quan es basa en l'exercici d'un dret tan fonamental com és el de l'autodeterminació. De fet mai havíem sigut tants ni mai ho havíem tingut tant a tocar com avui i per això estem esperançats i il·lusionats i aquesta sens dubte és la nostra gran victòria.

A les portes d'una altra Diada, estic convençuda que els santcugatencs i les santcugatenques tornarem a omplir els carrers de la capital del país perquè a nosaltres exigir més democràcia no ens avergonyeix, al contrari, ens enorgulleix. El referèndum és per a tothom, pels que votaran Sí i pels que votaran No, no en tingueu cap dubte. El pròxim 1 d'octubre qui guanyarà segur és la democràcia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem