Dansa en família. "Dōji", de Brodas Bros & Desilence

Diumenge, 19 de Març de 18:00 a 20:00

El Teatre-Auditori de Sant Cugat acull el diumenge, 19 de març, una proposta de Dansa en família, protagonitzada per Brodas Bros & Desilence. Brodas Bros ens porta el seu nou espectacle, "Dōji", creat conjuntament amb Desilence, una formació pionera en escenografia visual. Una proposta que s'emmarca en el cicle Dansa Metropolitana.

Les coses simultànies són aquelles que succeeixen o es desenvolupen al mateix temps, que és el que passa entre els ballarins Berta i Clara Pons, Marc Carrizo, Pol i Lluc Fruitós per part dels Brodas i el duet Tatiana Halbach i Soren Christensen de Desilence, que junts han creat una peça en la qual visuals, interacció i dansa s'uneixen simultàniament.

L'espectacle, inspirat en moviments de taitxí i en teories sobre l'energia i el canvi, tan vàlids com el taoisme, la física quàntica o el sentit comú, és un viatge interior que barreja improvisació amb coreografies perfectament sincronitzades unint la tècnica del VJing amb la dansa, de forma que cada directe té la seva pròpia personalitat, allunyant-se de l'espectacle enllaunat.

Fitxa artística: Direcció artística: Brodas Bros. Col·laboració coreogràfica: Nicolas Zyco Monlouis i Maëva "Pocah Deyroles". Ballarins: Berta Pons, Clara Pons, Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Marc Carrizo. Live visuals: Tatiana Halbach, Soren Christensen. Assistència dramatúrgia: Alba Florejachs. Escenografia visual: Desilence. Música: Clozee i Lluc Fruitós. Producció: Sara Manzano. Coproducció: Teatros del Canal i Brodas Bros.

Durada: 1 hora. Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Dansa en família. "Dōji", de Brodas Bros & Desilence

Dia i hora: 19 de març a les 18 hores

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Preu: 15€

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Diumenge, 19 de Març de 18:00 a 20:00

Preu: 15

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem