La cuina “casual” per als nous temps

Adaptar-se als mercats és possiblement la clau de moltes experiències de negocis reeixits. Els temps actuals, marcats per un entorn que no deixa marge per a molts dispendis, condiciona els nostres hàbits i també, per descomptat, el consum

Gilda té un interiorisme modern, funcional i molt lluminós Gilda té un interiorisme modern, funcional i molt lluminós
Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Tot està canviant, i els emprenedors capaços d’adaptar-se a les noves economies familiars tindran en bona mesura una part de l’èxit del seu negoci assegurat. Aquí en tenim un clar exemple, el nou restaurant Gilda. Ubicat a Esade-Creàpolis, el Gilda es mou en aquest concepte: “Amb poc pressupost, oferir una gran satisfacció”.

Amb un interiorisme modern, funcional i molt lluminós, el Gilda ens proporciona un dels bufets lliures més complets de la nostra ciutat. De primers: amanides, verdures, pasta, arrossos, sopes… i tots els entrants més diversos. De segons: pizzes, pollastre, salsitxes, peix… Fins aquí, i seguint el concepte bufet lliure, podeu repetir tot el que vulgueu i pel que fa a la brasa (aquí no es pot repetir) amb show cooking (cuina a la vista) podeu escollir entre 10 tipus de carns i hamburgueses i també diferents plats de peix. Això sí, tot acabat de fer.

Com podreu comprovar, és un bufet pensat per a tots els públics: estudiants, executius, famílies i, sobretot, també per als nens, que fins als 5 anys poden menjar gratis (1 nen per adult). És la nova gastronomia per als nous temps.

Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem