La seu del Club Muntanyenc es decidirà a la propera assemblea

Els socis s'han reunit aquest dimecres, 19 de desembre, per parlar, entre d'altres qüestions, del canvi d'edifici de l'entitat

L'Assemblea de socis i sòcies del Club Muntanyenc de Sant Cugat, celebrada aquest dimecres 19 de desembre, ha posat sobre la taula el canvi de seu de l'entitat. Durant la reunió es va estimar poder equilibrar els comptes de l’entitat gràcies a un esforç molt gran de les seccions per generar recursos per fer front a les despeses derivades de l’actual Seu del Club.

En aquest sentit, l'entitat considera la venda de l’actual seu de l’entitat a l’Ajuntament de Sant Cugat i la cerca d’una nova ubicació per l’entitat. Entre les alternatives de nova ubicació presentades hi figuren dues opcions. En primer lloc, l'opció facilitada per l’Ajuntament de Sant Cugat en règim de concessió a l’actual seu de la Policia Local; en segon lloc, l’opció de comprar un edifici ubicat a les rodalies de la plaça d'Octavià.

La majoria dels socis i sòcies presents van coincidir en veure amb bons ulls l'opció d'un nou edifici en propietat. Una decisió que es prendrà en una nova assemblea durant el primer trimestre de l’any per votar definitivament el seu futur.

A més, l'Assemblea va aprovar els pressupostos pel 2013, que contemplen un augment de la quota de soci i sòcia del 5% en el cas que es mantingui la seu actual.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem