150 atletes competiran el Triangular del Vallès d'Atletisme

El Club Muntanyenc de Sant Cugat, la Unió Atlètica Rubí i la Unió Atlètica Terrassa seran els tres clubs que participaran en aquest torneig comarcal en categoria de promoció

El Triangular del Vallès d'Atletisme comença a agafar forma, després de la primera jornada celebrada a Rubí, el darrer 1 de desembre. Amb això, aquest diumenge 16 és el torn de la 2a cita, disputada a la ZEM La Guinardera, una 2a jornada que comptarà amb les proves de velocitat, perxa, alçada i llargada.

Fins a un total de 150 atletes entre 8 i 15 anys, 70 dels quals formen part de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc de Sant Cugat, es reuniran en aquest torneig, un torneig que va néixer de la necessitat de poder facilitar l'accés a les competicions a les famílies i els nens, ja que moltes d'elles es fan feixugues i es disputen arreu del territori català. 

Per a Toni Corgos, director esportiu de la secció d'atletisme del CMSC: "La intenció és donar qualitat a les competicions i que les famílies no hagin d'estar pendents dels retards o els temps lents de les diferents competicions". A més, aquest torneig compta amb el recolzament de la Federació Catalana i per tant, les marques establertes seran valides. "És una manera de donar qualitat al Torneig, acotant la participació i els temps d'aquest", comenta Toni Corgos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem