16 tenistes en cadira de rodes competiran pel XXVIII Campionat de Catalunya

El Campionat de Catalunya es jugarà al CTN Sant Cugat i en ell, 16 tenistes competiran tant en categoria individual com en dobles, un torneig que compta amb 3.000€ a repartir en premis

El XXVIII Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes aterra al Club Tennis Natació de Sant Cugat. El torneig, disputat entre el dijous 1 de novembre i el 4 del mateix mes, acollirà a 16 tenistes del territori espanyol que estan mostrant un gran rendiment.


En el torneig, organitzat per la Federació Catalana de Tennis i el club santcugatenc, hi participaren tant nois com noies, ja que en el tenis en cadira de rodes els campionats poden ser mixts. A més, hi haurà la presència de Martín de la Puente, líder del rànquing nacional, i tornarà a les pistes Quico Tur, esportista 3 vegades paralímpic que actualment es troba sense rànquing després d'una llarga lesió.


A més, els 16 tenistes competiran també en la categoria de dobles, ampliant així el sistema de competició del torneig, un torneig que per primera vegada se celebrarà a Sant Cugat, després que el CEM Vall d'Hebrón fos l'amfitrió de l'edició passada. Amb tot, les semifinals es disputaran al dissabte al matí, mentre que la final es jugarà diumenge 4 de novembre a les 10h.


El ITF femení alternarà amb el torneig


A més del Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes, el Club Tennis Natació Sant Cugat acull des del dissabte 27 d'octubre un ITF femení, un torneig per a futures jugadores de la WTA que compta amb la presència de tenistes situades entre les 300 millors del rànquing mundial. Amb això, els partits s'intercalaran amb l'ITF amb la intenció de cohesionar ambdós campionats.


A part, dissabte 3 de novembre, Àlex CorretjaGustavo Fernàndez, 3a del món en el rànquing de tenistes en cadira de rodes, faran un partit d'exhibició i a més, es durà a terme un partit de Blind Tenis, una modalitat de tenis per a jugadors amb discapacitats visuals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem