17 equips formaran el Club Handbol Sant Cugat

283 jugadors han estat a l'acte de presentació de la temporada d'enguany, una temporada que la principal novetat és la presència de 2 equips femenins en la categoria infantil

El Club Handbol Sant Cugat ha presentat els 17 equips que enguany defensaran la samarreta vermell-i-negra, amb la novetat de què per primera vegada a la història el club comptarà amb dos equips femenins en la categoria infantil. Amb això, el club augmenta la quantitat de jugadors, arribant aquest any a 283 esportistes.

Mira les millors imatges de la presentació.


L'acte esportiu ha començat a les 17.30h del divendres 5 d'octubre en el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. En ells, diferents equips escolars han disputat uns partits creuats. Per a Miquel Catarineu, president del club: "Per a nosaltres és important que els jugadors escolars vegin l'ambient que hi ha en el club i que sàpiguen que tenen la possibilitat de continuar practicant l'handbol un cop deixin el col·legi. Som un club on tothom que vulgui pot jugar".


Un cop finalitzat, ha sigut el torn de fer les presentacions dels 17 equips que enguany formen el club. Així doncs, el CH Sant Cugat compta amb 7 equips infantils (5 masculins i 2 femenins), amb 2 cadets (els 2 masculins), 3 juvenils (2 masculins i 1 infantil), 4 sèniors (3 masculins i 1 femení) i 1 màster masculí. Amb això, l'equip augmenta en dos els equips en la categoria infantil (un per sexe, destacant que serà la primera vegada que el club tindrà 2 infantils femenins), però per contra, l'equip cadet femení es fusiona amb el juvenil per l'absència de jugadores.

 

El Club Handbol Sant Cugat fent pinya. FOTO: Bernat Millet


A més, el CH Sant Cugat anava a crear un equip màster femení. Tanmateix, per una qüestió merament d'espai, faltaven pistes on poder entrenar, el projecte no s'ha pogut dur a terme aquest any. "És una llàstima. Teníem un grup de mares i exjugadores que estaven implicades. No obstant això, esperem que l'any que ve sigui una realitat", comenta el president.


Per al president Miquel Catarineu: "Comencem enguany la 45a temporada del CH Sant Cugat amb molt orgull, ja que ens caracteritzem per ser un club base, un club on els jugadors i les jugadores tenen prioritat. Avui és un dia de la festa de l'handbol i amb ell, seguim creixent".

A més, en aquesta festa esportiva, Carmela Fortuny, alcaldessa, ha volgut apuntar que gràcies a clubs com el CH Sant Cugat, el municipi és Ciutat Europea de l'Esport: "Això no ho hem fet sols; això ho heu aconseguit vosaltres, amb tots els equips, jugadors, entrenadors i delegats que conformen el club".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem