21 jugadores i 3 entrenadors del Club Voleibol Sant Cugat, campions de Catalunya

Han defensat la selecció de Barcelona 3 en el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials, a Lleida

A la selecció cadet de Barcelona 3 hi han jugat 5 jugadores del DSV CV Sant Cugat, amb Lluc Forn com a segon entrenador. FOTO: Cedida A la selecció cadet de Barcelona 3 hi han jugat 5 jugadores del DSV CV Sant Cugat, amb Lluc Forn com a segon entrenador. FOTO: Cedida

21 jugadores de categories de base i 3 entrenadors del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'han adjudicat el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials, amb la selecció de Barcelona 3. L'equip juvenil A ha aportat fins a 10 jugadores i el seleccionador ha estat Leo Passerine, entrenador del juvenil A del DSV CV Sant Cugat. Les 10 jugadores santcugatenques han estat Júlia Carrasco, Maria Barrios, Andrea Bové, Lili Fernández, Paula Lleves, Andrea Fernández, Natalia Moreno, Magalí Montoro, Claudia Rouco i Míriam Ariza. En la final, Barcelona 3 s'ha imposat, per 2 sets a 1, a Barcelona 1. Aquesta ha estat la primera vegada que la categoria juvenil ha competit en aquest Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials.

En categoria cadet, la selecció de Barcelona 3, de la que Lluc Forn n'ha estat el segon entrenador, ha superat (2-0) en la final a Barcelona 1. Les 5 jugadores del DSV CV Sant Cugat que hi han jugat han estat Claudia Canpanales, Berta Palau, Fiona Couvelier, Tania Montoro i Ariadna Priante.

Eros Ortiz repeteix títol

Les 6 jugadores de l'infantil A del DSV Sant Cugat i Eros Ortiz, el tècnic, campiones de Catalunya. FOTO: Cedida

Finalment, 6 jugadores de l'infantil A del DSV CV Sant Cugat i el seu entrenador, Eros Ortiz, que ha repetit títol, han derrotat en la final a Barcelona 1, per 2 a 0. Les jugadores santcugatenques infantils han estat Carla Mas, Júlia Muñoz, Èlia Rodríguez, Sunna Roig, Paula Hebrard i Abril Casajoana.

Aquesta tercera edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials s'ha celebrat a Lleida, del 2 al 4 de gener, amb la participació de Barcelona (2 seleccions), Tarragona, Lleida i Girona. La primera edició es va celebrar a Olot i la segona a Valldoreix, el 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem