La 36a Mitja Marató de Sant Cugat ja té data

El circuit de la cursa més antiga de la ciutat continuarà sent el mateix

La 36a Mitja Marató de Sant Cugat se celebrarà el diumenge 29 de març. Aquest dimecres, 8 de gener, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha fet la primera reunió de treball i en les pròximes setmanes s'aniran concretant les novetats que hi pugui haver, com una possible cursa infantil. El que sí ja està confirmat és que la sortida -a l'avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori- i l'arribada -a la rambla del Celler, davant de l'ajuntament- seran els mateixos punts que en els últims anys. El circuit també serà el mateix.

Les inscripcions s'obriran a finals de gener

Les inscripcions, que s'hauran de formalitzar al web de la cursa, es podran començar a fer a finals de gener. Si no hi ha canvis, a banda de la cursa de 21.097 km, la Mitja Marató de Sant Cugat també oferirà la prova d'El Terç (7 km), que ja s'ha fet en les últimes edicions.

L'organització de la cursa més antiga de Sant Cugat va a càrrec del Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament. El 31 de març del 2019, la Mitja Marató de Sant Cugat va acollir, per primera vegada, el Campionat d'Espanya Absolut de Mitja Marató, un any després d'acollir també el Campionat de Catalunya de la distància, per segona vegada no consecutiva.

Més info: Benabbou i Loyo guanyen a Sant Cugat el Campionat d'Espanya Absolut de Mitja Marató

Més informació
 
Comentaris

Destaquem