La 4a Milla Solidària de Valldoreix, amb la Junta Local de Sant Cugat de l'AECC

En les tres primeres edicions, l'EMD havia col·laborat amb la campanya Cap Nen Sense Joguina, de la cadena SER Catalunya

Després de tres anys col·laborant amb la campanya Cap Nen Sense Joguina, que organitza la cadena SER Catalunya, enguany, la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix ho farà amb la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Els atletes podran col·laborar en aquesta iniciativa portant joguines noves i sense embolicar. Aquesta és la principal novetat d'aquesta cursa solidària i popular, que se celebrarà el diumenge 12 de gener, a partir de les 11 hores.

Les tres categories

Les categories -tres- són les mateixes que l'any passat. La Milla Open, amb una distància de 1.609 metres, començarà a les 11 hores i està reservada pels corredors i corredores nascuts a partir de l'any 2007, en les categories cadet, prejúnior, júnior, sub-23, sénior i veterans A i B.

A les 11.30 hores es donarà el tret de sortida a la categoria Milla Inclusiva, per a persones amb discapacitat física i/o psíquica, amb un traçat de 1609 metres. Com a novetat, en aquesta categoria es lliuraran trofeus als tres primers classificats, i es continuarà donant una medalla a tots els participants.

I a les 11.45 hores es correran les curses infantils, en les categories mini 1 i 2 (400 metres), que hauran de córrer amb un dels pares, prebenjamí (400 metres), benjamí (800 metres), aleví (800 metres) i infantil (800 metres), amb medalla per a tots els participants.

Per segon any consecutiu, el punt d'arribada i sortida serà al davant de la porta que dona accés a la pista poliesportiva de l'Institut Arnau Cadell, a l'avinguda Villadelprat. El circuit no canvia.

IMG 5060

Oriol Gràcia, Bernat Gisbert, Josep Puig i Estrher Alós, en la presentació de la 4a Milla Solidària de Valldoreix. FOTO: Àlex López Puig

Les inscripcions es tanquen el 8 de gener

Les inscripcions, que es tancaran el dimecres 8 de gener, a les 12 de la nit, es poden formalitzar al web de la cursa. L'organització lliurarà a tots els participants la bossa del corredor, amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, amb el gorro commemoratiu de la prova, també novetat d'aquesta edició. La participació és gratuïta, excepte en la categoria de la Milla Open, que cal pagar 4 euros. El mateix dia de la prova, a partir de les 10 hores, es podran recollir els dorsals -amb el xip incorporat- i també es podran fer algunes inscripcions.

Activitats paral·leles

L'organització també oferirà diferents activitats per als més petits, com un castell inflable i tallers de pinta cares, a l'Institut Arnau Cadell. També hi haurà una xocolatada, a càrrec de l'AMPA de l'Institut Arnau Cadell.

La presentació de la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix s'ha fet aquest dilluns, 23 de desembre, al migdia, a la Sala de Plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, que és qui organitza la cursa. L'acte ha comptat amb la presència de Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD; Esther Alós, presidenta de la delegació de Sant Cugat de l'AECC-Catalunya contra el Càncer, i Oriol Gràcia, director tècnic de la cursa (a través de l'empresa santcugatenca RunMagazine).

Bernat Gisbert: "En aquesta cursa preservem la solidaritat"

Josep Puig ha desitjat que "sigui un èxit, i que puguem recollir moltes joguines", i Bernat Gisbert ha assegurat que "creiem fermament en aquest format, preservem la solidaritat".

Oriol Gràcia ha explicat que l'objectiu "és potenciar la participació de la cursa, amb un caire més familiar", amb un circuit "ràpid i fàcil de fer per a tothom, atletes i persones que normalment no corren". Respecte al canvi d'entitat solidària, Gràcia ha apuntat que "és per fer-ho més local i més proper".

Les joguines, a la ludoteca de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell

Esther Alós ha afirmat que "l'EMD de Valldoreix ja va col·laborar amb l'entitat en l'última edició de la Milla de Valldoreix, i ara ho torna a fer amb la Milla Solidària. Valldoreix està molt implicat amb el càncer". A través d'un programa de voluntariat de l'AECC a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, les joguines que es recullin en la Milla Solidària de Valldoreix aniran destinades a la ludoteca d'aquest centre hospitalari, coincidint el 15 de febrer amb el Dia Internacional del Càncer Infantil.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem